ensam hemma!

Sitter just nu hos Ronny:) Igår var vi på firma-fest i Järvsö och kolla på Pistvakt och The Baseballs. Där såg vi äve LILLBABS;D Men umgicks även med Janne från bonde söker fru;) Bilder kanske kommer sen lär väll bli ett sommaren 2010 inlägg nån gång skulle ja tro;) Men men nu är jag och micke iaf ensam hemma för mamma och Per är och kollar på bondgårdar tills i morgon!:D Men Ronny är ensam hemma tills söndag eller måndag:) Awesome;) Men men nu tror jag att jag ska städa lite:)

/M

brist på rubriker

Vet rubriken är ju bäst! NOT! Men aja det var länge sen jag skrev nått nu men Stosjör yran var helt fantastisk! Markus Krunegård, Melissa Horn, Johnossi och Kent kan det bli bättre? Ne det kan det nog inte! men på onsdag drar man ner till Järvsö på Pistvakt och Baseballs inte lika fränt men det ska bli mysigt det med:)
Nu har man börjat jobba igen också och ska börja spring igen idag:) Ställde mig på vågen hos Ronny efter många om och men och fick då se nått så deprimerande att jag gått upp så nu blir det hård tränig! För att förbränna FETT! Men nu ska jag vila lite innan jag ska ut och måla:)

/M