tro det eller ej?

Jag vet jag är så duktig på rubriker, NOT! Men aja nu väntar jag på att ronny ska komma så ska vi på fritan men jag ser ut som ett as!! Hur ful som heslt jag lovar! Men men nån kanske får sig ett gott skratt iaf men nu harjag pluggat sv iaf

CYkel

Jag har nog blivit kär i våran innomhus cykel! Men bränner så sjukt mycket kallorier sammtidigt som man man tittar på tv (Y) för det! Och jag har faktiskt börjat smalna av lite nu tror jag och hoppas jag ;)
Idag var jag också på sjukhuset och kolla varför jag svimmar. Så nu ska jag få komma till stan om det är epelepsie men det tror jag inte men om det inte är det så ska jag sluta med p-piller:)

skriver kanske mer ikväll

hej hej

/M

Politik...

Idag på so- lektionen så sa magnus att vi skulle få tillbaka proven och få sitta och titta på en debat i 55 min och alla brister ut: JA! det måste låtit jätte roligt för hur många ungdomar idag blir glad när en lärare säger att vi ska kolla på en debatt? Men aja jag fick iaf alla rätt på provet. STOLT! Och sen när vi kolla på debatten jag tror alla i det rummet vart så jävla arg på Måna Sahlin där inne! Hon var så jävla elak och gick med personliga angrepp på Fredrik så jag trodde jag skulle få damp men Socialdemokraterna skulle inte få min röst iaf för det skull nån i alliansen få iaf! men nu blir det till att kolla på Erik och Mackan med Ronny.

/M

Mahaha!

Idag fick jag lön av rebecka sen jag städade med henne på Världshuset :D Kännedes jävligt bra! Eller ja det känns väll alltid bra med pengar men än då men nu blir det till att cykla lite sen blir den en dusch och sen sova :)

Godnatt och sov så gott!

/M

Läxor, prov, svåra ord!

Gaaahhh blir tokig! Den här veckan har vi : So-redovisning för magnus om massa politiska partier, Sv-prov om nordisk mytologi med massa svåra ord, Eng-läxa då vi ska åter berätta en text och ha glosor och Ty-läxa då vi ska återberätta en text och glosor! Verkligen inte kul!!! Men jaja man får plugga hårt så ska det nog gå bra. Men jag är ju faktiskt ganska stolt över att jag har gjort om 3st politiska partier och fler ska det bli!

Men aja det verkar som att Ronny inte kommer ikväll. Men det var väll ingen förvåning. Det lät då som om han inte visste riktigt vad han svarade på när jag fråga han.

Men nu ska jag plugga vidare!:D (Y) NOT!

/M

Finns inget mer att säga!

Det känns som man ska springa igenom en vägg snart! Nu har Michaela flyttat till stan så jag har ingen att gå ut och gå med, tobbe har flyttat till Skelefteå så det finns ingen att dansa med känns helt jävla menings löst att bo här när jag bara blir surare av att inte få dansa eller hålla på med det jag älskar! Helt jävla menings löst men den 23/9 åker jag till stan och är där till den 26/9. Känns jävligt bra att få träffa lite efter längtade vänner då!:)

Jag vet att jag är sjukt dålig på att blogga. Men ska försöka lägga in lite fler inlägg iaf:)

Nu i veckan har vi sv-prov känns inge bra för jag kan inte alla dom gammla orden vi skulle kunna och allt!:O men ja jag får se till att plugga på ordentligt så ska det nog gå bra:)

Kanske lägger in lite bilder från sommaren sen när jag fått in dom på datan :)

/M