Jul, jul strålande jul!

Nu är det julpyntat och granen står så himla fin i vardagsrummet med massor av klappar under! Känns riktigt bra må jag säga! Nu blir det duschen och sen ska jag vänta på Ronny och konfundera honom lite;)

Sen blir det julspel imorgon klockan 11!:D

Då var vi igång med Julspex!

Ja då har vi visat Julspexet för estetiska. Det gick faktiskt riktigt bra tycker jag och jag tror de flesta gillade det!:D (Y) För ES11! Nu är det bara två timmars väntan innan vi kör igång igen för föräldara och kompisar. Sen blir det MAAT! Och sova och umgås med Sanna, Tove, Micke och Mamma!

Julspel, Dans, Julspex.....

Idag är det dans och sen julspels träning! Känns riktigt roligt och sen ska jag leta reda på allt jag ska ha till Julspex! Inte så himla mycket men ändå;) Jo och igår frågade jag Tove och Sanna om dom vill komma och kolla och det ville dom! Åååh ska bli så himla kul! Det är ju ändå det första vi visar upp som bara ettorna gör:S Lite nervöst men väldigt roligt!

En del bestämmer sig fort;)

Hahaha okej det gick fort att bestämma sig när jag såg priserna;) Så denna tänker jag förhoppningsvis bära i nyår:)+ dom skorna!Perf!

Hjälp! Nyår!

Helt seriöst jag har besluts ångest över vilken jag ska beställa till nyår! HJÄLP! Jo och nu har jag bestämt att jag kommer fira den med mina fina vänner hemma!:D Jag tror att det blir dom här skorna iaf;)


Baksidan på klänningen ovanför!


Känns fortfarande dumt mot Ronny men han sa själv att jag fick och att det var okej att jag är hos Sanna på nyår;)

Oooh Yes!

Nu är tavlan och ljusstakarna uppe på väggen! Tack älskling! Nu blir det lite mys framför tv:n:)

2,5 år kvar, BARA;)

Man kan inte få nog av dessa småbarnsdrömmar!
Även att det är 2,5 år kvar tills jag får bära en. Men ändå, det är ju något att längta till...

HJÄLP MED FOTO OCH DESIGN!

Fan va duktig jag börjar bli på att uppdatera nu! Guldstjärna till mig eller hur?;) Nej kanske inte, men ändå. Nu ligger jag och myser i soffan och äter salami och dricker te, så Hjääla gott! I alla fall om man tycker om salami;)

Jo sen skulle jag villja ha hjälp med att ta nya kort till bloggen och även få hjälp med designen! Så är det nån som känner sig manad på något av det så är det bara att säga till! För helt seriöst jag suger och fattar typ inget när det handlar om kodmallar o.s.v. även när jag kollar på sidor där det står jätteutförligt;)

Ne nu folket!... Hoppar jag i Duschen!
Paus!

Tar paus från pluggandet ett tag... Jag har iaf tagit tag i Dnashistorian nu:9 nu har jag kommit till den Modernadansen. Det känns faktiskt lite skönt iaf;) Fast jag har i och för sig tre områden kvar när jag är klar med den men ändå. Det är framsteg! Imorgon är det julspex och pir och biteater det ska bli ganska kul tycker jag. För jag har inte haft biteater på hur länge som helst känns det som! + att jag tror att vi ska hålla på med sagan imorgon så (Y) för det!

Nej nu ska jag återgå till pluggandet!

Hejs!

Svimmande luciatåg fast de var awesome!

Här är bara några av de länkar man kan hitta av det svimmande luciatåget från estetiska i Bollnäs i år;) Helt seriöst så mycket uppmärksamhet behövdes det inte läggas på att folk svimmade, speciellt inte när det inte står något om hur bra det faktiskt va!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/flera-svimmade-i-luciatag

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/flera-svimmade-i-luciatag_6709509.svd

http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.4199994-15-svimmade-i-luciatag

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=4857044

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=4857044

http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=6214698

http://mobil.svt.se/2.126217/1.2644362/femton_elever_svimmade_under_lucia

http://www.nyheterna.se/1.2457468/2011/12/14/flera_svimmade_i_luciatag

http://hd.se/inrikes/2011/12/14/flera-svimmade-i-luciatag/

Mot oändligheten och vidare!

Snart dags att packa ihop sig för att bege sig mot skolan i härdal där mamma väntar på mig så hon kan skjutsa mig till Sveg. Där ifrån tänkte jag åka till Bollnäs. Helt seriöst det är jävligt sönt att va hemma må jag säga! Inte behöva laga mat eller nått sånt. Fast jag trivs i och för sig jävligt bra i lägenheten:)

Balklänningar!

Jag vet att jag bloggar mycket kläder. Men det är i oförsig något av det roligaste som finns:)
Jag har precis suttit och kikat på bal-klänningar. Helt seriöst fan va kul det bli i trean när man får gå på bal och kanske bära någon av dessa skönheter:´)

Finns så jävla många fina klänningar som jag skulle kunna tänka mig så oj, oj, oj.

Skor, jag vill ha dem allihopa!

Har kikat runt lite på skor och snyft! Jag vill ha allihopa här hos mig!
det skulle även va med ett par skor till men det gick inte;)

NYÅR!

Denna skönhet ska inom kort bli MIN! För i nyår... håll i er nu..i nyår skamitt hår va lockat och as snyggt och förhoppningsvis har jag hittat skor och klänning tills dess också:D


HÄR är SKÖNHETEN! Lovar den är as bra! Linda har en sådan som jag fick pröva och vart helt seriöst kär i den!


förhoppningsvis ser mitt hår ut så där;)

HJÄLP MIG!

Helt seriöst! Antingen är det för dyrt eller så är man för tjock! Håller på och kikar efter en klänning till nyår, och ja... Det går ju som det går. Rent ut sagt går det INTE ALLS!

Här är två jag kollat på men det finns ingen stolek! Jag hatar att va stor!

Så jävla snygg! Men finns som sagt bara i x-small! PISS!


Jag vill ha!

Helt seriöst! Jag behöver hjälp!

Då startar vi!

Ja idag drar det igång! Idag är det Kröning i Linsel och sen blir det lucia hela helgen! Men på måndag får vi ledigt som tur är! För annars kommer jag svimma om jag inte skulle fått vila något. Men på måndag då åker jag och hälsar på lite på södra!:)

Nu är mitt hår mörkt igen så himla skönt!:D

Ge förslag på Utlandsresor!

För er som missat att jag vunnit vadet so  jag och Ronny hade så kan jag härmed medela att jag gjorde en promenad seger! I helgen som va hade Ronny julbord och han vart full så nu håller jag på att kika på lite utlandsresor!:D Jag vill till ty Kanarie öarna eller nått på solsemester meeen det tycker inte Ronny låter så kul... Så varså god att skicka förslag på Roliga och bra Utlandsresor!
Här är bilder från ett av Hotellen jag kikat på med All inclusive på Playa Taurito på Gran Canaria!:)

¤%=KR!

Okej nu har jag kirrat lite julklappar! änns skönt å jag säga+ att jag hitta allt direkt! Nu har jag även skrivit klart alla julkort men jag hade 10 frimären förlite så jag får köpa det imorgon:)

Uwwa imorgon har jag GEMU-prov! Jag har pluggat och det känns som jag kan allt men samtidigt känns det som att jag missat massa som ska vara med... Men men nu håller jag på att tvåtta och ska snart börja städa lägenheten, för imorgon åker jag hem! Eftersom det är kröning på fredag och då hinner jag inte hem om jag inte åker imorgon o.s.v.

Jag har även köpt hårfärg idag:) Det blev tre paket och det kostade hela 450kr...SUCK! Men nu blir det en bättre och fräächare färg på håret iaf!:) Så snart blir jag mörk igen:)

lite så såg det ut mörkt och det är väll så det förhoppningsvis ser ut när det är klart:)

Panik, ångest, väggen!

Okej jag känner att det är lite väl mycket nu! Jag kan säga så här att det är svart i min kalender ända fram till ovet fast då är det lite svart också men ja skit samma! Jag orkar fan inge mer snart helt seriöst jag bryter ner mig själv mer än vad jag bygger. Jag hinner inte med något alls! Jag vill hinna göra allt men måste säga ifrån mig saker nu för att det inte finns tid... Känns inte så himla kul eftersom att det är det roliga man måste säga ifrån sig! Gaaahhh ja jag sitter iaf och pluggar nu vilket jag måste göra annars är det kört för mig!

Idag hade vi julspex och jag börjar känna att vi kommer någon stans nu i alla fall vilket känns riktigt skönt dessutom så tar alla in allt väldigt bra vilket är ännu bättre! Vi har även julspex imorgon och då gör vi klart min dans så är det lugnt sen:)

Idag fick vi även reda på vem som blev Härjedalens lucia, så ett stort Grattis till Linda jag tror detta kommer bli jättebra:)