jaag hostar, hostar hostar!

Jag har blivit dö förkyld så himla kul nu innan björnfesten då vi ska träffas hela klassen nästan!:) Jag saknar dom så skadligt mycket! Alla är så fina på sitt vis! Alla har båda bra och dåliga sidor och alla kompenserar varndra! Ja, jag vill tillbaka till skolan!

Men lite posetiva saker nu! Jag och Rebecka och förhoppningsvis Tove ska på Storsjöyran! Så idag ska jag höra av mig till min kära moma och fråga om hon vill ta emot tre busiga tjejor!:) Ååh jag saknar henne också! Min moma är bäst, henne kan prata med om allt! Hon är bara för go!:)<3

Nu tror jag att jag ska försöka sova med min eländiga hosta! Godnatt!:D<3

Storsjöyran?...... Jajjamen!

Nu är det bestämt att jag åker på Storsjöyran i år igen!:D Denna gång ska den tillbringas med söta lilla Rebecka! Så kläderna som jag tänkte beställa dom fick vänta iaf några plagg;) Eftersom denna gång blir det två dagars:) Det kommer ju kosta 900kr så bäst att spara;)

Har även kommit in på mitt andrahandsval, Vittra i Östersund! Tror inte jag kommer välja det men det var iaf kul och se poängen sen intagnings provet som var förfånadsvärt bra! 30/30 inte illa med fullpott:) Vart riktigt stolt över mig själv eftersom det var det absolut jobbigaste intagningsprovet!
Nu väntar jag idelt på svar fårn Bollnäs!:S

ja jag är mörkrädd, men det är inget fel på mig för de!

Jag har blivit sjukt mörkrädd på grund av alla äckligt läskiga skräck filmer. Dom får mig att tro att samma sak ska hända mig! Som på kvällarna när jag inte kan sova då fantiseras det om paranomarl activity. Detta är inte kul vill jag lova! Så till er som tycker det här är löjligt, försök sätt er in i dom här känslorna och förstå vad man pratar  om istället för att hacka ner!:)

Kommer aldrig vara samma sak!

Det har aldrig varit sig likt!
Det har aldrig varit perfekt!
Det är aldrig helt tryggt!
Du har inte funnits där!
Din lilla flicka blir aldrig sig lik!
Den sorg du gav försvinner aldrig!
Fem år är lång tid!
Vi hade 11 underbara år!
År jag aldrig kommer få uppleva igen!
Allt känns som en dröm!
Kännslan att du aldrig funnits!
Det hemskaste som finns!
Att inte veta hur det känns att ha en pappa längre!
Det är smärt som få förstår sig på!
Smärta som sitter i under lång lång tid!
Saknar att kunna säga:
Ja jag kan fråga pappa om han kan!
Saknar att kunna säga:
Jag fick inte för pappa!
Jag saknar allt!

KLÄDER!

Dessa underbara småsaker tror jag nog att jag tar och beställer nu:)
dessa blir snart mina:)

Hemma från P&L!

Har haft en underbar vecka igentligen även fast det varit sjukt jobbigt emellanåt då det varit SJUKT VARMT! Älskar dom jag åkte med, ni är så himla knäpp och härliga!:) Men jag saknade en viss Per-Ivar där sista kvällen!:)
Jag har även träffat jätte många nu människor som har varit hur knäppa, sköna och helt underbara men även GALNA!:)

Den kväll som var roligast på campingen enligtmig var nog tisdag och fredag:) Haha Jocke lilla "Maria det är du och jag som är män här! Det är vi som ska skydda dom här små tjejerna;)" Lika: " du är min bästa tjejkompis Maria eller ne min näst bästa för Tove är min bästa:)" ÅÅh vad söta Tove och Jocke är! Vill bara dö!:´) Jag har även skaffat mig lite ny bekatskap (haha coolt ord där;D) nämligen Victor och Sebban Jockes kompisar! Även två sköna personer!:)

Sen har veckan bara varit allmänt bra men även jobbig med värmen och att det var så himla fuktigt allt som fanns i tältet!:( Men aja nästa år tror jag att jag åker ner också men på tisdag eller onsdag:)

Säger Tack för en underbar Vecka Tove, Majja och alla andra!:)

Nu ska jag njuta av min egna dusch toalett och säng!:)