Nervöös!

Nu har jag äntligen fått min kära soffa och den står färdig monterad och allt i rummet nu! Great! Så nu är det bara att komma och hälsa på mig!:D

Men ja jag tror jag ska färga håret i helgen mörkt igen det känns som det är så himla trött på mitt rävfärgade skabbiga hår nu! Jag vill ha det mörkt igen! Så jag tror det blir så:)

Helt seriöst, jag är så jävla nervös inför lucian! Jag menar på måndag avslutas röstningen och då får vi reda på vem som blivit härjedalens lucia år 2011! Jag är as nervös för jag tror det är jävligt jämnt mellan alla... Men ja nu ska vi inte tänka på det för då kommer inte jag kunna sova inatt;)

Imorgon är det iaf halv temadag på torsberg om aids eller nått, ganska chill enligt mig;) Och sen har vi bi och pir dans tror jag och eso fram till 4! GöötttMoos!

All I Want for Christmas is You!

Nu är jag klar jag har städat packat ätit och duschat! GREAT! nu är det bara tandborsten och sängen som saknas;)

Idag hade vi teater i princip hela dan vi hade gemu på morgonen och fick reda på att det var sista lektionen innan provet:S Uwwa jag gruvar för hör grejerna men resten är jag inte så himla orolig över för nu har jag börjat förstå mönstrena:) Men ja, idag hade vi allafall teater as mycket och det var riktigt kul! Och om typ två veckor har vi Dans en hel torsdag! Och vet ni vad jag säger om det?... GREAT! Det ska bli riktigt roligt att öva en hel dag inför sagan.

Är det bara jag eller är det fler som taggar inför första advent? Helt seriöst jag längtar har typ lyssnat på julmusik hela veckan! AAaah jag är så glad att det är advent snart! Det är helt seriöst den bästa tiden på året! Det är mysigt och härligt och roligt!!!

Okej, Okej. NU GÄLLER DET!

Okej imorgon gäller det! Imorgon åker vi! Nu ska jag bara äta och sen ska jag städa lägenheten och packa väskan! Det ska bli så himla kul!!! Fast jag vet inte riktigt vad för kläder jag ska ha med!:S (som vanligt!) Men det löser sig förhoppningsvis:)

I helgen är det julskyltning och grejer! Då kommer Härjedalens Luciakandidater att vara i Lillhärdal kl.13.00! Så då tycker jag att alla härdalingar ska pallra sig till Församlingshemmet:) Sen kommer vi att vara i Sveg, Hede och Vemdalen så jag tycker alla ska vara på plats där vi är och kika lite;)

"hjärtat blöder"

Läste nyss "hjärtat blöder" på Sanras profil. Och det slog mig rakt i annsiktet kände jag! Jag kände verkligen hur jobbigt det vart att andas hur allt blev tungt och jobbigt. Det ända som saknas just nu är tårarna. Jag känner verkligen den här känslan då man blir helt tyst och allt blir tungt och man vill bara somna och man vill bara att allt ska vara över. Det är fan den värsta känslan som finns. Att känna hur aldrig fick betydelse. Det är riktigt tungt att inse för sig själv att det ALDRIG mer kommer hända...

Nu har jag skrivit lite på dans historian iaf och nu ska jag bara diska och göra mig lite äpplen med Kanel och te för att sedan kryp till kojjs framför tv:n.

Bläääää!

I feel like this: bläuwwahulk (N)! Känner mig typ illamående hela tiden och vet inte varför... Kanske är dags med lite lov? Kanske är det för att man är så stressad inför allt? Aa jag vet inte men så är det iallafall. Nu håller jag på med dans historian igen iallafall så att den blir klar nån gång. På fredag åker jag till ? och ska ? det är nämligen hemligt framtills fredagkväll eftersom min lalla moma skulle kunna gå in här och läsa. Och vi ska nämligen göra det här för att hon fyller år:) Fast jag tycker det ska bli helt underbart också! Men ja nu ska jag fortsätta med danshistorian:)

Helt seriöst...

Helt serriöst det är så himla intesivt den här månaden så jag vet inte vad!
Jag har:
Julspex
Lucia på två ställen
Danshistoria
Dansteori två uppgifter
Historia
Svenska
Massa dans (iochförsig roligt men ändå)
+massa annat!
Allt ska vara klart till jul, alltså 3,5 vecka!

Som sagt det är kul och gå estetiska men man får fan kämpa:)

Men det känns inte så himla kul just nu jag känner mig mest bara stressad som idag hade vi matteprov och imorgon har vi historiaprov och svenskaord. Men det som jag är mest stressad över är danshistorian och dansteorin! Det är är stora saker dessutom känns det som speciellt i danshistorian. Men men det kommer gå bra jag ska sätta mig imorgon med danshistorian så kommer det bli fint.
Idag skrev jag klart manuset till vårat julspex 6-7sidor bara sådär... Ja men nu är det iallafall klart och jag ska kopiera uppdet och dela ut det imorgon.

Ronny<3

Idag är det två år för oss och låten beskriver så bra mina känslor för dig!<3

 

 

Have I told you lately that I love you
Have I told you there’s no one else above you
Fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles that’s what you do

For the morning sun in all it’s glory
Greets the day with hope and comfort too
You fill my life with laughter
And somehow you make it better
Ease my troubles that’s what you do
There’s a love that’s divine
And it’s yours and it’s mine like the sun
And at the end of the day
We should give thanks and pray
To the one, to the one

Have I told you lately that I love you
Have I told you there’s no one else above you
Fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles that’s what you do

There’s a love that’s divine
And it’s yours and it’s mine like the sun
And at the end of the day
We should give thanks and pray
To the one, to the one

And have I told you lately that I love you
Have I told you there’s no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away my sadness
Ease my troubles that’s what you do
Take away all my sadness
Fill my life with gladness
Ease my troubles that’s what you do
Take away all my sadness
Fill my life with gladness
Ease my troubles that’s what you do

 

Låten spelades även på pappas begravning för det var så mamma kände för pappa och nu förstår jag precis varför:)


Jag är arg som en varg.

Jag blir så himla arg! Är det inte meningen att vuxna ska vara förebilder för oss barn och kunna bete sig jämntemot varandra?! Jag menar vi får jämnt höra hur uppkäftig vi är och att vi hugger emot på minst lilla förslag. Men va fan gör inte ni ni hugger mot varandra på ett så fult sätt till och med! Ni liksom dumförklarar folk! Ni beter er som om ni gick i 6:an eller nått och inte kan framföra sina åsikter på ett lungt och behagligt vis! Jag menar snälla ta och skärp er och tänk på vad ni säger!

Jag känner att vi kommer få lägga till pengar om vi ska till Prag... För visst det kosta ca 3000 per skalle förra året men om två år kan priserna gått upp så man måste inprincip lägga till en tusenlapp till perskalle när vi ska samla in pengar för att slippa att lägga till kanske 1500kr sen..

Så vi lär samla pengar åt 4000 per person och vi är 32 elever. Sen ska vi även ha med 2-3 lärare så slut summan kommer ligga på 136000-140000kr! Det är väldigt mycket pengar så vi ska få in ca 70 000kr innan 1:an är slut! Och sen lika mycket i 2:an! Så jag menar det är väldigt mycket pengar och vi ligger väldigt mycket efter vi skulle helst ha tjänat ca 35000 på korven för att kunna ligga bra till!!!!! Så jag menar vi måste faktiskt ALLIHOPA börja kämpa lite!!

Jul, Jul strålande jul...

Ikväll och eftermiddag blir det träna julspex och titta på tvåornas musikal igen!:D Käns riktigt bra må jag säga. Det är även föräldramöte angående klassresa vilket verkligen behövs.. Men ja just nu sitter jag i skolan så jag skriver kanske nått mer ikväll kanske;)

Vad ska jag göra nu....

Jag skrev ju igår att jag skulle skriva om min födelsedag igår med det blev inte riktigt så för jag somnade och så ja..

Men jag fyllde iallafall år i söndags hela 16 år faktiskt. Eller jag äntligen skulle jag säga för då kan jag börja övningsköra:) Men ja det var en ganska speckad dag. Det började med att jag klev upp på morgon och satte mig för att fixa musik till min kära lilla dansgrupp:) Sedan fick jag en mysig liten frukost på sängen med mamma, Micke, Ronny och Johanna. Då fick jag även en jacka som är as skön! Älskar verkligen den. Sen var det bara att kliva upp på riktigt och börja göra sig iordning för att äta tårta för att fira farsdag och min födelsedag. Men det vart ett väldigt kort fika eftersom jag skulle ha dans i Sveg. Det var verkligen jätte kul och jag ser fram emot att ha er igen på Söndag. När vi hade dansat klart och så, så for jag hem och packade och for upp till Ronny där jag fick en tårta av Ola och Te och Pepperkakskrydda av Tove! Helt seriöst det var typ det gulligaste och finaste jag var med om den dan! Jag ville nästan gråta för jag blev så glad över att hon hade tänkt på mig! Usch vad jag saknar henne! Men ja sen började jag och Ronny vår resa ner till Bollnäs med ett litet stopp i Sveg då vi handlade men även tände ljus på pappas grav och då brast det!

När jag fyllde 10 så var det farsdag och min födelsedag och hans namnsdag. Då tyckte jag inte alls om det men nu skulle jag kunna göra jävligt mycket för att göra om det! Att få ha dig vid bordet när man äter tårta. Att få krama och få säga hur mycket jag älskar dig! Men det kommer aldrig hände igen. Aldrig aldrig aldrig... Det känns förjävligt att aldrig mer få se sin egen pappa att aldrig mer få krama honom att aldrig får få säga jag älskar dig pappa att aldrig mer få se dig glad ledsen arg eller besviken. Aldrig aldrig mer... Det värsta är att man förställer sig hur man göra allt det där och sen inser man att det kommer aldrig mer i mitt liv hända att jag får se dig igen. Och det känns så overkligt att det ska vara så. Jag menar ordet aldrig finns ju igentligen inte riktigt i verkligenheten men där emot sällan. Men nu förstår man lite vad ordet aldrig har för betydelse och att det faktiskt menas med att du inte kommer eller uppleva det nått mer i ditt liv....

MammaMia ES10!!!

Ja idag fick vi se genrepet för tvåorna och det va as bra!!!! Helt seriöst jag var påväg att grina flera gånger för jag kände mig så stolt på nått vis! Det var så fruktansvärt bra!! Danserna satt som en smäck och alla sjöng som gudar alla var så grymt bra!! EXAKT ALLA!! Jag längtar tills imorgon kväll när jag får se den igen!! Helt Fantastisk jag lovar det var längesen jag rös och höll på att grina så mycket under en musikal! Så himla fantastiska är ni allihopa så alla från ES10 var riktigt stolta över själva!!!

Men Evilan jag beundrar dig hur du kan sjunga så bra och göra det där solot så himla perfekt! Helt seriöst du var GRYM! Och alla andra sångare tjejer och killar ni sjöng som gudar det var rent och det var vackert och perfekt exakt allt!!!!!!!!

Ja men nu har jag fått ur mig lite glädje över denna fantastiska musikal, Men helt seriöst jag rekomenderar alla att gå och titta! Un som gammal!

Vart jag mig i världen vänder....

Igår såvar det farsdag och jag fyllde år... Ja det var helt okej det var jätte trevligt men också riktigt jobbigt. Jag hade även dans lektion igår vilket var riktigt roligt! Dom var jätte duktiga och jag hoppas det dyker upp fler nästa gång! Just nu sitter jag skolan så jag skriver mer om igår när jag kommer hem ikväll:)

Es11 kl.11.11 på sek 11 den 11/11-11

Ja som det står här ovan för så ställde sig ES11 på den tiden i matsalen! Haha awesome! Eller? Kanske va de det eller så var det inte det. Men skit samma! Enligt mig har väll den här dagen inte varit speciellt jätte lyckad... Det började med att jag vaknade med världens träningsverk som inte blivit bättre under dan om man säger så. Sen när jag kom till skolan klockan 9.05 fick jag reda på att jag inte skulle ha nån bi-teater så jag började egentligen kl.12.00!!!! Eftersom det är en bit att gå mellan skolan och lägenheten så satt jag framförskolans datorer i typ 1h 40min och sedan och åt mat... Och nu för en stund sen ringde Ronny och så att hans bil hade havererat nedan för Tönnebro! Inte så jävla bra om jag får säga det själv. Så det kommer att bli as sent först jag kommer hem! Aja nu ser vi possitivt och tror att det bara kan bli bättre nu!

FML!

Helt seriöst! Nu när jag kom till skolan fick jag det roliga beskedet att vi inte ska ha nån bi-teater! Så, ja då blir det bara att sitta och vänta i 2 timmar tills vi får lunch! Fuck My Life!

Men aja det är i alla fall fredag och jag ska åka hem till Härdal!:) Men innan vi kommer dit ska jag och Ronny göra ett litet stop i Edsbyn och äta mat med Gerty och lämna en tidning:)

Eftersom alla skriver så mycket om den 11/11-11 så tänkte jag också skriva lite om det. Enligt mig så betyder det inget alls, det är bara en helt vanlig dag! I och för sig så har det inte gått så mycket av min dag men jag tror inte att det kommer hända något storslaget...

Spriiing och gliiiiiiiid!

Okej efter att varit lite arg nu i ett inlägg tänkte jag vara lite mer possetiv;) Som i morse när jag var på väg till skolan var jag på väg att slå på världen vurp! För det var verklige as halt! Men efter att ha fått tillbaka balansen igen blev Maria lite barn igen och sprang så fort hon kunde och gled så långt hon kunde. Haha ja vad ska man säga set måste ha sett ganska kul ut när jag kom och sprang och gled runt där med min stora svarta bag;) Men det är så livet ska vara man ska vara branslig!:D

Fyyy Fan!

Helt seriöst får så himla dåligt samvete över dom här stackars djuren som folk antingen köper men inte kan ta hand om eller dom fria djuren som får lida en svår och smärtsam död! Jag menar vad tänker folk med!? Kan man inte ta hand om sitt djur ska man heller inte ha några!! Jag blir så himla frustrerad på hur folkbeter sig!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12582200.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11307023.ab <--Den länken handlade om bland annat Vejro! Blir riktigt arg!
Vet att den kanske inte är äkta men det finns även mycket överviktiga djur och det är lika mycket fel som att svälta dom! Men jag tror ni vet vad jag vill säga med bilden..


Usch för den hemska människan som ägde henne!Okej jag kännde att jag behövde visa min ilska.
Och dom som köper mössor med pälsbollar på se till att kolla så att det inte är äkta eller kolla upp så att djuren inte blivit plågad till döds! Lika dom som köper jackor med päls på luvan eller till de som köper kläder med andra pälsdetaljer.

Gurkhuvud!


Okej idag har vi haft eso för första gången och det var faktiskt ganska kul. För jag och Hanna började på hennes gurk huvud som hon ska ha när vi ska göra gurk dansen i sagan:) Idag hade vi även Pir och bi dans med Praoeleverna:) Riktigt kul vill jag lova förutom att jag har svinont i knäna! Måste fixa knäskydd! Haha har även fått ett fint litet runt blåmärke på knogen efter att ha slagit lite hårt i golvet;D

Imorgon är det teater, vilket känns AWESOME! Eftersom vi håller på med våran underbara saga! Åååh! Helt seriöst jag kännde mig som ett barn på julafton när dom öppnar paket och ser vad som är i och det är det dom verkligen önskade sig när vi fick reda på sagan! Helt helt sjkut roligt!

Jag känner mig inte alls pepp på att fylla år! Helst vill jag bara sjunka ner i jorden då och vakna på måndagen. Det känns helt värdelöst att fylla år på farsdag. Jag menar det är nog jobbigt att fylla år ändå och kännas att det fattas nått väldigt viktigt. Då blir det ju inte bättre av att farsdag ska va uppe i allt! Men som tur är kommer jag att starta min showdans grupp då också! Det kommer bli riktigt roligt att få ha dom!


Good night sweet heart well it´s time to go.....

Haha ja efter att ha sovit bort hela kvällen så bestämmer jag mig nu för att gå och lägga mig igen med en kopp te:) Låter Bra tycker jag! Imorgon så har jag Gemu på morgonen och det känndes inte lika kul men så länge jag lyckas fatta till provet så är jag nöjd. Men som sagt imorgon är det ändå en bra dag eftersom vi har dans och att vi ska börja med Eso:) Ska bli kul tycker jag!:)

Nej nu ska jag gå och lägga mig men vi hörs imorgon!:D

Då var det slut..

Efter den sista tråkiga dan i skolan så sitter jag nu hemma i lägenheten och känner hur jag får mer och mer träningsverk efter boxercisen igår!
Helt seriöst jag får typ inte träningsverk först efter 1-2 dygn efteråt jag. Speciellt 2:a dan! Då är det fan inte kul! Men men det går över som tur är och sen är det ganska skönt att känna att man faktiskt gjort nått.
Det blev tuvär ingen zumba idag men det får bli nästa vecka istället:( Men imorgon är det som tur är dans!!! +att imorgon kommer vi att ha massage på klassdansen SUPER!

Idag gjorde jag historia provet, ja jag hoppas ialla fall att det ska ha gått bra! Men men det lär märkas nästa vecka:)

Nu tror jag att jag ska mysa ner mig framför tv:n eller göra något annat mysigt. Men förhoppningsvis lär jag sätta mig och skriva ikväll med:)

Fuck My Life!

Haha ja rubriken är ett citat av vad jag säger dagligen känns det som ;D En till sak jag fått rea på att jag säger jämnt är "det som är att". Hahaha ja men så kan det va;)

Men ja, jag vet att jag varit usel på att blogg! Men jag har inte haft ett fungerande internet först nu!! För min snälla pojkvän lyckades fixa det:) Jag tänkte i alla fall börja blogga igen:) Kändes som en ganska skön idé.

Idag så skickade jag in en engelska uppgift som skulle ha med en sport att göra och jag fick B- på den uppgiften! Awesome!! Det gjorde helt seriöst min dag! Känner mig riktigt stolt faktiskt!

Idag hade vi Boxercising på idrotten fy fan vad det tog! Det var riktigt jobbigt men ganska kul också:) Alla skakade typ som ett as efter det, men va fan esteter tål ju lite så vi jobbade på ändå;)

Usch jag har börjat fått tillbaka den där värken i magen igen då man har panik över att man ska hamna efter i skolan och sen känns det som att man ska bryta ihop när som helst. Om ingen redan visste det så kan man säga att jag har varit på väg in i väggen. Det var därför jag svimma och har ont i magen hela tiden. Men jag känner mig inte så pepp inför att fylla år eftersom att det är på farsdag vilket inte är min favorit dag längre om man säger så... Aja allt går bara man vill! Det är fan mitt motto här i livet!

Imorgon ska jag Zumba med två av mina kära klasskompisar Josefin och Hannah. Det ska bli riktigt kul och förhoppningsvis skriver jag om det imorgon.

Jo och jag har blivit Lucia kandidat för Härjedalens lucia också! Så om ni tycker att jag ska vara lucia så är det bara att rösta!:D