Aj..Aj,ajajajaj. AAAj!

ja då har det gått ännu en vecka och jag kommer hem med tränings verk som vanilgt! Men denna vecka så tillkom även blåa knän och två typ brännsår på fötterna! Great!;) Måste bara säga att det är hur kul som helst i skolan nu även fast det kan vara sjukt jobbigt också;) Så för er som ska välja gymnasium i vinter så kan jag rekomendera Estet i Bollnäs!:)

on the road agin...

Om typ en halvtimme börjar min resa mot Edsbyn igen. Känner mig inte så himla pepp på det faktiskt för det är faktiskt inte så himla kul att bara vara hemma på helgerna. Men som tur är går jag på en väldigt bra skola som gör att allt känns så mycket bättre!:) Nu lär det inte bli så mycket uppdateringar först fredag igen:(

Hejsvejs och ha det så himla bra!:)

Kyrkan...Älgmålsbön...

Igår så var jag duktig och gick i kyrkan;) Haha, eller nått... Nej men jag, Sanna, Tove, Jocke var där och träffa Karin eftersom hennes mamma var där och sjöng och spelade:) Sen när det var slut så gick jag och Sanna hem till henne och drog även med oss Rebecka!:) Jag tycker det var jätte kul att få träffa dom eftersom man inte vet när man ses nästa gång nu:/ Men idag ska jag och Karin ta oss en busstur tillsammans ner till Ljudal:)

alva

Idag är det Alva dagen, så grattis till alla Alvor och mig själv;)

Biff´n

Snacka om att jag kommer bli biff på det här programet! Jag har fem timmars "hård" träning i veckan+ 4,5 timmars teater vilket är träning då man står i konstiga poser och typ spänner ihjäl sig;) Sen blir det även lite träning på fritiden^^ Så beachen 2012, här kommer jag;)

Till alla er som tror att estet inte är en plugg-linje så har ni jävligt fel! Den här veckan har jag haft 3st läxor... +att jag har fått skrivit om anteckningar från dans histprian eftersom det bara blir massa stöd ord när Camilla föreläser för oss. Så estet innebär också  plugg!

Jag måste bara säga det att jag hamat i en toppen klass! Alla kan prata med varandra och umgås utan problem. Vilket kan vara ganska bra eftersom vi kommer jobba så pass nära varndra:) Sen älskar jag vårt lilla "gäng" (haha vackert)! Vi har ändå kommit varandra rätt nära och man kan liksom prata om typ allt:)

Självklart saknar jag klassen specielt när jag vet att jag inte kommer träffa vissa på huuur länge som helst!:(