minnesstund!

Idag var det minnesstund för Emma. Usch vad hemskt det var alla var ledsna inklusive mig själv och jag vill inte fatta att hon är död! Det känns så himla hemskt!
Efter det gick jag på skolan för att skriva ett litet brev till Emmas familj, det kändes bra och samtidigt var det väldigt hårt då mamma var där och jag kände att jag bara ville slänga mig i hennes famn och gråta!

Idag åkte jag även ner till Bollnäs och på bussen träffade jag min gamla vän Marcus vilket var riktigt trevligt!

Massa skit

Igår var jag Sanna mamma och Per och tände ljus för Emma. Jag blev så arg och ledsen desto längre jag stod där och såg hur mycket plats det fanns för att vejja och hur lång tid han hann se dem! Det gjorde så ont att behöva inse att hon inte kommer tillbaka att detta verkligen inte skulle kunna hända med tanke på situationen! Sen innan vi gick hem så fick jag krama om Ulle (Emmas mamma) vilket kändes så fruktansvärt skönt och jag ville helst krama om henne hur länge som helst! Men Jan vågade jag inte gå fram till när det var så himla mycket gubbar runt han... Men,helst skulle jag vilja krama om honom också lika mycket!
Men imorgon är det minnesstund i kyrkan som gäller för min del med Tove och Sanna vilket känns väldigt bra!
Jag måste bara säga att jag är så himla glad att jag har Sanna! Hon är där i alla lägen, världens finaste vän om du frågar mig!
nästa dans!

Nu blir det dans och åtminstone försöka ta sig in på hälsinglands!:)

skola...

Helt seriöst mitt sommarlov har varit bland de bästa! Jag har umgåtts med mina fina, härliga och helt underbara vänner samtidigt som jag har jobbat och hållt på hela sommaren! Känner mig onte alls pepp på skola!

back to reality!

Har legat i sängen mer än halva dan vilket varit väldigt skönt samtidigt som det känns väldigt värdelöst! Men senare i eftermiddag ska jag och Ronny bryta arm vilket ska bli ganska skönt då jag inte har tränat på nån vecka... Det känns verkligen när man ska sova eftersom att kroppen inte är trött och har svårt att ligga still. Men, men jag blir ju bättre i förkylningen och på måndag tänker jag ta mig friheten att gå på ett Zumba pass här i Härdal!
 
Nu är det inte långt kvar till skolan börjar och jag gruvar som fan tills vi börjar specielt eftersom vi har orientering och har ett så kallat stort test...Och jag vet redan hur det kommer sluta, Jag kommer att hata att springa och jag kommer inte att hitta en ända kontroll... Men där emot ska det bli kul att få se vad vi får för musikal och få börja med den!:D