det har varit bättre

Sitter just nu på tåget mot Gävle för att bryta lite arm det ska bli kul och jag sover även kvar hos Ronny i natt och åker därifrån till skolan imorgon och pluggar och tittar på JULSPEX! Det ska bli riktigt kul. jo sen har jag fått en överansträgning i fotleden vilket suger då jag inte får dans, simma gå på grupp träning och knappt gå för fan! Just nu vill jag bara sätta mig ner och gråta för livet känns för tillfället cörjävligt. Idag skulle vi även prova på hur det är att ha kör prov det va bland det jobbigaste jag varit med om psykist! Jag höll på att börja grina där ett tag för jag kände mig utpekad och förnedrad och ville helst gå under jorden! Sen så blir inte överansträgningen bättre, Nej, det blir bara värre och värre! JÄVLA HELVETES PISS SKIT FRÅN DJÄVULENS BAJSHÅLA! AAAAHHH! Ja jag är trött le och förtvivlad för som en klok vän till mig sa den här terminen som alla andra har varit prestations krävande på alla vis ovh man ska vara glad positiv och en bra människa men nu orkar jag inte det! Jag vill mest av allt gå in i en dans sal helt själv utan speglar sätta på min musik och bara dansa ur all skit och frustration, HELT SJÄLV! Ja det är precis vad jag vill om det inte hade varit för fotleds helvetet....
 
ne nu ska jag bli lite glad för snart ska jag få bryta arm och träffa min alldeles egna Ronny. Visste ni att det blir min och Ronnys fjärde jul tillsammans? Otroligt vad tiden går fort!
 
Hörs!

Löser världens alla problem!

Jo, jag har ju lösningen på alla världens problem som gör att vi slipper oroa oss om miljön, kalleanka, krig, skönhetideal o.s.v. Jo vi måste bara utrota djuret människa genom att helt sluta fortplanta sig så vi måste kastrera och sterilisera typ alla människor eller så dödar vi alla på engång så var det klart sen. Ja det blir as kalas så jag tänkte gå och dansa lite på tranan ikväll innan min plan börjat verka! Ha en fin kväll och titta på vad vi har runt om kring oss för det finns mycket värdefullt att hämta som vi inte ser pågrund av andra onödiga ting.

åh håhåhå

Jo idag hade vi lucia för afasiföreningen och de blev jätteglad och var hur gullig som helst det var så jag ville gråta när man såg hur lyckliga de blev när de fick ta del och vara med i sångerna. Himla fina var de iaf! Åh, ja jag tycker om att lussa för äldre för de är så tacksam och glad, fina människor! I helgen så blir det en sväng på tranan och sen på lördag åker jag och Vilma till Gävle och fixar lite julklappar och sen ska vi sjunga på Tuppens och för frimurarna. Det här blir en bra helg!

Nöjd? JA!

Åh, igår hade vi lucia i kyrkan och det var så himla fint och roligt och det var jättebra kvallite` måste jag säga! Jag håller helt klart med Vilma att det är bland de bästa produktioner som estetiska gör! Ja himla bra blev det och det var ännu roligare när man såg hur berörd folk blev för då förstod man att vi berörde. Vill tacka alla som deltog i tåget för en riktigt fin kväll!

Jo idag var jag hos tanfläkaren och tog ut någon grej ur munnen som jag inte riktigt vet varför jag hade men jag sa bara ja. Nu är den i vart fall borta och det ska bli bättre med svullnaden om jag sköter mig med att ha på värme många gånger dagligen och det känns bra att det inte behövs mer än så för att bli bra! Men imorgon är det lucia igen och det känns riktigt roligt! Julstämning till MAX!

Prata prata prata dansa prata prata

Har precis blivit klar med håret och sitter och väntar på att mamma ska komma ner med lucialinne och band. Det ska bli riktigt kul ikväll det kommer bli så himla fint och det låter otroligt bra! Men igår så var vi på Tuppens och sjöng och det gick rätt så bra. Efter så gick jag Nadja och Vilma på Willys och sen hem till mig. Vi prata och prata och prata och så dansa vi lite och så men jag somnade tillslut då jag blev jättetrött medan Nadja och Vilma prata och höll på ett tag till. Men vi hade det himla trevligt iaf. Men nu ska jag diska lite och göra mig klar. Skriver ikväll om resultatet, hörs!

Låter bra!

Igår så var vi på Tuppens och sjöng men även så hade vi lucia-rep i kyrkan och det låter riktigt bra måste jag säga! Det ska bli kul att visa detta för massa människor imorgon och förhoppningsvis sprida lite mer julkänsla. Här i Bollnäs är det så himla mycket snö och även lagomt kallt! Så himla mysigt och skönt. Just nu så tror jag att jag ska städa lite då Nadja och Vilma kommer till mig efter Tuppens ikväll:)

Kul att veta vad man får i julklapp!

Denna skönhet är beställd och kommer från tomten på julafton! GREAT!

Längtar till Bollnäs?!

Är påväg till Bollnäs och känner att jag faktiskt längtar dit! Det är ovanligt speciellt när jag varit hemma under en längre tid. Men nu så längtar jag dit till kompisar, träning och rutiner och ha ett fyllt schema! Det känns riktigt bra! Känns också skönt att få komma till en verklighet också om man säger så.

vad gör man?

Vad fan gör man när man ser något som inte är så bra pågår men de som är i det fattar inte att det inte är bra? Det är en ganska svår fråga tycker jag då man kan säga det direkt i ansiktet men då är det stor risk att man förolämpar personen och att det blir att de förnekar istället för att inse. Men man kan ju också säga det lite fint och göra hinntar för att få den att inse men det är svårt när man inte vet hur man ska komma in på ämnet och det faller lätt över till att bli ett slag i ansiktet som innan.

Infektion i kinden! YEY!

Jahapp jag har tydligen fått en infektion i såret efter tanden så imorgon ska mamma ringa till tandis och höra om jag kan få komma in och punktera varblåsan. Hör ni hur äckligt det låter?! Varblåsa! Och jag kan säga att det är lika äckligt som det låter om inte värre. Sist så fick jag också en inflammation och varblåsa som de tog hål på och det var super äckligt! Jag kände ingen smak och det gjorde inte ont men jag såg i den där lilla spegeln när den sprängdes! Usch säger jag bara! Aja det blir väll bättre efteråt hoppas jag.

...

Jag önskar att du va här och kunde krama mig som bara du kan!

Hahahaha!

Hahaha såg de här och kände att jag vill visa er som läser dessa!
 
V

Övertygar mig själv

Jag kan känna ibland att jag hellre skulle vara någon annan då deras.liv verkar mycket roligare. Men så har jag börjat tänkt nu, nej, mitt liv är ju jättebra jag har världens underbarste kille fina vänner och det händer en jävla massa grejer så nej! Jag tycker om mitt liv himla mycket ändå även fast det finns toppar och dalar men vems liv består inte av det?

Did you exist?

Idag så va jag  i kyrkan och tittade när Jana och Johanna sjöng med deras kör. De sjöng jättefint! Sen va jag till församlingshemmet och lyssnade till Härdalskören och Härjedalens luciakandidater och ja de var ju fina men det va kanske lite taskigt att ha en hel maffig och fin kör innan de sjöng? Men ja det löser sig sen med sången förhoppningsvis. Men iaf så har jag typ inte gjort något mer idag, typ bara legat i soffan och inte orkat ett skit samtidigt som det sprätter i benen på mig så fort jag kliver upp. Jag vill bara dansa och dansa ännu mer ta ut mina rörelser till ett max och känna mig fri. För det ända stället jag kan vila mitt huvud som mest det är på gruppträning eller när jag får improvisera och leka med musiken som jag vill. Då kan jag vila från alla måsten och krav, sååå himla skönt! 
Ne nu ska jag sova, hörs!

 
Okej kanske inte bästa kvallit`en  och den är på sniskan men ja det är på barnkören iaf sen blev de inte nå bättre bilder på de andra men ja, va nöjd!
 

julmorgon

Sitter i soffan och lyssnar på radiokalendern och tittar på elden i kaminen, ganska fin morgon kan man säga!

Inatt har Johanna sovit med mig och det finns ingen unge som kan va så go som hon. Jag älskar verkligen den ungen som min riktiga egna syster!

Alla dessa bilder som för gyller min vardag! Ett litet smakprov?


Hörs!

Jag måste bara säga att jag fullkommligt älskar Magnus Uggla, Maja och Linda i Så Mycket Bättre! De är så himla coola och mysiga människor och jag hoppas jag kan bli lika härlig och cool som dom någon dag! Åh, blir fylld av lycka när man tittar på programmet. Sen måste jag säga att årets julkalender började himla bra och jag tror den kommer bli den bästa på länge!

Jo jag fick ju inte åka ner idag för min mor då jag inte blir så mycket bättre efter att ha tagit ut den andra visdomstanden... Så imorgon ska jag titta på Jana och Johanna i kyrkan och sen kika på luciakamdidaterna. Men nu är det dags att sova, hörs!

Karma?

Ligger just nu och funderar på vad jag gjort som förtjänar denna stora svullnad i kinden som gör ont som satan och en mensverk som tyckte att det var lämpligt att komma nu... Ja klockan är halv 6 så funderar på om jag ska kliva upp eller hur jag ska göra? Men något som är positivt är att julkalendrarna börjar idag!:D Så 8.50 kommer jag sitta framför radion och lyssna och sen fortsätta till tv:n till julkalendern där. Fin fint så att säga!