Tankar, Läsa dom eller inte?

Ibland kan jag sitta och fundera över hur folk tänker och vad de tänker på? För om man bara ser till sig själv då kan man ju tänka helt sjuka tankar när man är trött och bara fastnar med blicken och är i sin egna lilla bubbla. Lika så kan jag undra vad folk får för intryck av mig när jag bara går förbi, för när jag är "koncentrerad" ser jag ganska sur ut så folk får kanske det intrycket av att jag ska vara sur eller bitchig eller nått? Hmmm, värt att tänka på kanske? Nej jag skulle vilja läsa tankar ibland och se vad folk tänker om folk och allt annat. Fast jag skulle kanske bli rädd för min omgivning isf;) Då får jag nog veta saker jag kanske inte ville ha reda på... Nej folks tankar ska nog för bli ett mysterium.

Mohahahhaha..

Nu är du min!

NU har jag laddat upp med en bikini inför Gran Canaria!

Idag hade vi sagarep och imorgon ska vi köra genomdrag 3 GÅNGER! Det betyder JÄVLIGT JOBBIGT! Det tar sjukt på en att gå igenom allt en gång... Men ja nu laddar vi upp och taggar inför morgondagen. Då ska även jag hålla i uppvärmningen ännu en gång, det blir fint tror jag!

Seriöst?

Okej nu kommer ännu ett lite smått irreterat inlägg.

Ja, nu när det bara är ca 2 veckor kvar till Saga-premiären så har vi hela rep dagar då vi går igenom allt! Då tycker jag att man kommer dit och åtminstone sitter och tittar så man vet vad man ska göra! Åååå det är inte så att man dör om man pallrar sig upp från sängen och sätter sig på en buss....

Smått skeptisk

Wow 54 som kolla min blogg igår! TACK! för mig är det väldigt mycket!

Men angående gårdagens inlägg varför bytte man ansikte och är något av dem de äkta? Och sen tänker jag så här vad var det som var så "fel" med orginal ansiktet? Sen har de även redigerat på klänningar och då tänker jag så här, om man redigerar på kläderna hur kommer de då sitta om jag beställer dom? Hmmm... Blir lite fundersam över detta faktiskt. Vart tog naturlig skönhet vägen?Eller vad säger ni?

FAIL!!!! HM FAIL!!

Hahaha fail! inklippt hår och annsikte och bytt färg på bikinin! Haha HM vilken fail varför måste man klistra dit ett nytt ansikte och hår?


Exakt samma kropp i samma pose;)