GILLA Vår Pantamera!

GILLA! Det är Estetiska som sjunger och vi skulle bli mer än tacksam om ni Gillade! Så snälla Gilla, Gilla, GILLA!

http://hit.pantamera.nu/artister/estetiska-programmet-i-bollnas

...

Varit himla dålig på att blogga nu på slutet men det är för att jag nte har nått att skriva och sen har jag inte orkat satt mig vid datan...

När Mörkret Faller!

Det är bland de bästa och hemskaste filmer jag har sett! Alla borde se den! Det ringer verkligen en klocka! Just det att man förutsätter att många ska ha det så himla bra hemma eftersom "det märks ju inte". Nej utåt märks det inte för att vi är så himla duktiga på att dölja och mörka våra problem. Sen är den bra för att man får "uppleva" våld från olika perspektiv. Och i varje fall i filmen så är religon helt utesluten, utan det handlar om heder, rädsla och uppväxt. För i två av fallen beror det på att man är uppväxt med att "det ska vara så och det är så man gör". Jag var jättearg och förtvivlad efteråt eftersom att jag visste att det var så här ute i världen och runt om kring mig och jag kan inte göra ett skit åt det! Det skulle vara om nån kom och berättade det för mig, men så länge jag inte vet vem eller vilka som behöver hjälp kan jag inget göra:/ NI BÖR SE FILMEN! Ni kommer inte att ångra det!


Vart fan är Sverige på väg?

Helt seriöst vart fan är vårt samhälle påväg? När inte ens brevbärarna vågar dela ut posten då är det väll något fel, eller! Satt nyss och kika på nyheterna och då var det ett inslag om att brevbärarna inte vågar dela ut posten i en stadsdel av Malmö för att det är så himla mycket bråk och skit! Lika så har det varit hur mycket mord som helst i Sverige det senaste halv året känns det som. Sen har skolan i Hackås brunnit upp och den var anlagd! Jag menar har människan börjat fått brist på samvete eller vad händer? Känns som att man inte kan vara lika trygg längre?

Längtar tillbaka!

Jag känner att jag villl backa tiden! Jag vill ha nyår igen oc ha julov igen! Det var så himla skönt att bara vara emma och vara med vänner och slippa göra allt själv och bara få va en stund! Nu idag hade vi får första skoldag och ja det gick väll bra.. Jag har dock dragit på mig en sugig förkylning så hostar typp konstant och kan knappt sova. Men, men så länge man är i skolan så går tiden fort iaf:)

Här är en liten bild från nyårsdagen då jag och Tove var hos Sanna och körde upp henne ur sängen och då råkade vi somna där själv;)

Himla söta vi;)

Simma Lugnt!

Idag har jag åkt spark med Mamma, Jana, Johanna och Musse! Riktigt skönt har det varit för det har varit perfekt väder med sol och bara nån minusgrad:) Så himla kul var det, för mamma slog på världens vurp! Då Musse såg en fågel och drog rakt ut i skogen när de åkte i nedförsbacke:D Och Johanna hon sprang ner för backarna istället för att bara stå och glida på sparken. Sen kunde varken Jana eller Johanna styra sparken när de väl stod på den, så de åkte rakt ner i snödrivorna;)

Ikväll ska jag simma på badhuset i Härdal och det ska bli så himla skönt sen efter och lägga sig i en säng ny duschad och så där skönt trött i hela kroppen:)

Sleepover!

Okej min dag ser ganska ljus ut. Förrst ska jag städa klart huset. Sen ikväll ska jag ha filmkväll och sleepover! Kommer bli jättemysigt! Kanske blir det lite trångt när vi ska sova men det blir säkert mysigt ändå;) Sen ska jag försöka hinna med lite skolarbete också. Imorgon kommer iaf bli en pluggdag:)

Godnatt...Te, nystädat rum, nybäddad säng och ny duschad! Livet leker och jaf har världens finaste nattlinne;)

Bilder från Nyår!
Har snott dom av http://shammarberg.blogg.se/ :)

....


titta va fint jag rita på johannas julklapp;)

Hej jag har kul här;)


Sitter och leker med broderns data så här på nyårsdagen:)

NYÅR!

Jahapp då var nyårsafton avklarad! Så himla kul har jag haft! Mina bästa + massa andra och drag kan det bli bättre? NEJ! Och jag var så jävla nykter och kom ihåg hela 12 slaget och hela kvällen! Vakna i min egen säng. Väldigt lyckad kväll! haha de där orden tillängnar jag alla er som tycket det är kul att skriva hur full ni varit;) Även fast jag var nykter så hade jag en riktigt rolig kväll med massa skratt! Tack för en fin nyårsafton!:)<3