NU, Rebecka!

Here we go!

Tjenis klenis!

Herre gud det är redan Härdalsyran! Jag förstår inte hur jag ska hinna med allt den här helgen då jag ska jobba städa och ha middag och kanskehinna träna lite men det tror jag inte att jag hinner... Men ikväll ska vi iaf vara hos Rebecka och äta middag och sedan bege oss mot Paula! Det kommer bli riktigt bra det här tror jag! Så ikväll ska jag bara njuta och dansa värst på yran sen! Dock ser inte vädret speciellt lovande ut då det bara regnar och regnar... Men vi får hoppas att det spricker upp mot kvällen!
 
Igår så grillade jag,Tove, Rebecka och Sanna banan med choklad vilket var riktigt gott! Jag är så himla glad över att jag har dom! Ni är så himla fina vänner! Med er kan vara sig själv och man behöver inte vara fixad och är lika accepterad ändå! Jag älskar er himla mycket!
 
 

Du Har En fågel på dig!!!!

Jag jobbar just nu på HKC i Härdal vilket är rätt tråkigt just nu då vi bara sitter och passar en utställning... Men iaf det var inte det jag tänkte berätta, utan nyss när jag satt här på jobbet och kikade runt lite på datan så flög en fågel in! Och jag fick panik och viste inte vad jag skulle göra så jag satt som förlamad på min stol och skrek och ´drog min filt över huvudet. Tillslut så sprang jag ut med telefonen och ringde mamma i panik och sa bara att en fågel flygit in! Själv klart förstid mamma att hon blev tvungen att komma direkt speciellt då jag är liv rädd för fåglar! Och snäll som hon va kom hon direkt med Per och dom tog ut fågeln! Och mitt liv var räddat!