fuck tänder

Hallå känner att det ska bli dags att klaga lite. Ja, just nu ligger jag och har galet ont i munnen och inser att jag bara har idag att vara hemma för imorgon åker jag ner till bollnäs 10.10! Känns skönt att komma ner i tid men jag har ju knappt varit hemma...

det finaste jag vet

Nu sitter jag äntligen på bussen till Sveg! Det känns så skönt när man kan sätta sig på bussen och känna nu ska jag inte byta till något mer som jag behöver passa någon tid för. Jag tänkte berätta vilken underbar pojkvän jag har som offrat sig så många gånger för mig så jag vet inte vad. Han är min bästaste vän ingen känner mig mer än han! Han vet när jag är nere när jag är glad när jag behöver honom och när jag säger saker jag kanske inte menar, typ som när man säger gör som du vill och inte menar det egentligen. Han är den finaste som finns! Jag älskar honom nå så mycket att jag inte vet vad jag ska säga. Men han är bäst iaf!

Skönt...

Hej just nu ligger jag i soffan och kikar på scrubs en stund. Idag så hade vi utvärdering av musikalen det var skönt att få yttra sig tillåtet om det man tycker och förhoppningsvis så tar rätt personer åt sig! Det va skönt att få säga vad jag tyckte om att folk inte hade tränat vissa danser och att de prioriteras olika! Oacceptabelt säger jag bara! Ja jag skriver mer sen, hörs!

lugnet före stormen

Nu sitter jag på tåget mot Gävle igen... Efter att ha varit på ett zumbatoning-pass och rushat hem och.sedan ner till station, lite stressigt kan man säga. Men ja, det ska iaf bli himla mysigt att få vara hos Ronny nån dag och fixa lite jul och plugga undan lite uppgifter! Det känns bra just nu det lär väll bli lite värre till veckan då jag ska ta bort en till visdomstand och spänna tandställningen... Men jag funderar på hur jag ska kunna ta mig ner till bollnäs så jag blir i tid till uppvisningen på torget? Men jag ska ringa och höra med mamma hur jag ska göra. Fina lilla mamma. Ne nu ska jag lute mig tillbaka och vila en srund så hörs vi!
 

förgifta mig själv?

Just nu ligger jag i sängen och laddar för att kliva upp och jag ligger även och tänker på en sak som jag och min kloka vän Nadja pratade om igår. Jo vi är ju så enormt dum/korkad eller ovetande om vad vi häller i oss! Först och främst tänkte vi på alkoholhaltiga drycker ja menar man häller ju i sig gift, man förgiftar sin kropp och utsätter sina organ för detta! Jag menar man tänker ju inte på det då man dricker det kanske men jag tyckte det lät hemskt om man säger att man häller i sig gift! Lika så när mam dricker cola tex eller andra läsker vad häller vi i oss? Det är ju bara massa gift egentligen? Och det har iaf inte jag tänkt när jag druckit den där colan att det inte är så bra för mina organ och sen mår iaf inte jag bra av sockerkicken efteråt... Ja så dagens tips kanske kan vara att tänka lite extra på vad händer med min kropp om jag äter/dricker det här och vad finns i det?

en sån där dag då alla är så glad och trevlig!

Hej! Idag är det en månad kvar till julafton och jag och Nadja bestämmde oss för att åka och inhandla lite julklappar men det slutade med att Nadja köpte fina små kläder till sig och jag köpte fem grejer åt mig själv och en julklapp. Så ja jag kan ju bocka av en iaf! Måste säga att detta har varit en underbart härlig dag då jag bara har träffat på trevliga människor och det har varit sån himla fin stämning! Det började med när jag och Nadja var på väg in mot stan och vi stöter på en vänsterpartist som var supertrevlig och förklarade att gratis stadsbuss skulle minska miljöproblemen, lät ganska bra tycker jag! Sen när vi hade gått i några affärer så stötte vi på Gävles lucia kandidater och en gubbe som var med dem började prata med oss och var jättetrevlig! Sen så sjöng de så otroligt ljuvligt så man höll på dog! Det va så sammetslent och fint så ojojoj! Sen va alla expiditer och de andra som jobbade i affärerna otroligt trevlig! Ja en bra dag helt enkelt! Men imorgon blir de zumba toning och armbrytning, känns bra!
 

skola!

Hejåhå nu jävlar kör vi mördar tisdagen så vi kommer till de roligare dagarna på veckan!:h

Jo måste bara säga att kag är oerhört nöjd med a-c provet i matte fick 20/28 och hade inte hunnit plugga! Då känns livet fint!

wazzza

Hej på er! Just nu sitter jag på sporthallen och väntar på att ett välbehövligt afropass ska börja! Känns riktigt skönt att få träna prestationslöst som jag kallar det, det är ända gången jag kan vila huvudet på riktigt då jag kan nöta på i ett mönster och låta hjärnan vila från alla måsten och alla tankar kring allt sånt som är jobbigt att tänka på. Har till och med bokat in två pass till i veckan då jag känner att jag kan behöva en uppfräshning och uppladdning inför en intensiv period med massa plugg och annat fint i livet! Måste säga att jag är redigt nervis inför att gå på hälsinglands imorgon då jag inte vart där på ett tag... Men vad ska jag göra jag håller på att ordna upp min mun och det tar sin tid! Ja ja ta det och gå igenom och lägg det bakom sig.
Ja vi hörs sen!
 

Fina tider!

Hej just nu sitter jag i soffan och har druckit en kopp varm choklad och.tänkte gå igenom veckan lite. I måndags va det en helt vanlig dag med lektioner och allt sådant... Sen kom tisdagen och det var genrep och premiär för musikalen. Det va riktigt roligt men nervöst då va Ronny och kikade och han var nöjd tror jag? det var även min födelsedag då och den va riktigt bra då det avslutades med film och tårta med Nadja och Vilma! sen  på onsdagen så var det tre föreställningar och det gick bra. På kvällen så var mamma och Sanna och kikade och.de var rätt så nöjda! Efter musikalen åkte vi till lägenheten och åt tårta och pratade igenom hur det hade gått och vad som kunde bli bättre och jag höll med dem i allt de sa. sen var det torsdag och då hade vi sista föreställningen och sen så var det individuellt val och sen var det hälsinglands repetion inför Astrid-konserten! På fredag var det tillbaka till vanligt schema fast jag Frida och Karin hade hälsinglands a-konsert för en massa barn! riktigt roligt och sen kom Ronny på kvällen, mys! Fast jag åkte på klassfest på kvällen vilket var blandade kännslor då det var deeptalk och sällskapsspel men det vart en riktigt bra kväll! Sen på lördagen kom mamma och jana och kollade på konserten och va med på workshopen! det gick bra och efter det så åkte vi och köpte lite grejer så nu är jag ägare av en tassimo! Perfekt! Idag så har vi myst och varit och gjort naglar på mamma vilket slutade med ny plan om armbrytning! En bra vecka kan man säga!:)
 
en bild från musikalen
 

det närmar sig!

Sitter just nu på station och väntar på att tåget till Ljusdal ska komma... Imorgon så på morgonen så ska jag ta bort stygnen i munnen! Ska bli skönt mem jag hoppas för allt i världen att jag inte sväller upp igen då Na-fest väntas senare på kvällen! Sen så känns det inte så bra om jag skulle bli svälld till musikalen då det inte riktigt passar min karaktär. Men skulle så vara fallet så får jag väll försöka sminka bort det värsta. Men nu ska vi tänka posetivt för det kommer inte hända!
Det börjar även kännas ganska bra kring musikalen vi börjar få pejl på saker och ting. Självklart känns det ännu bättre nu när även lärarna gett än lite bra kritik. Aja nu har jag inget mer att skriva så, vi hörs!

Idag är det TACOS!

Nu snart är det ilmkväll i min lya i Härdal och jag sitter här med två nervvrak! Hahaha! Lite roligt då det inte finns något att oroa sig över. Ne nu ska vi väll börja på och laga lite köttfärs kanske eller något sådant.. Aja vi har det i alla fall väldigt mysigt och härligt om jag får säga det själv!

hej hej pingisboll!

Hej hallå! Nu var det ett tag sen men iaf, jag har iaf opererat bort en visdomstand iaf och det suger! Men jag blir grymt konfunderad på om tandläkarna verkligen har koll på vad de ska göra med mig för varenda gång säger de olika saker... Men iaf den som vill gå ner i vikt så kan jag rekomemdera att ta bort visdomständerna! Jag har gått ner 2,2kg på 3 dagar! Bra för mig som inte vill gå ner i vikt, eller?

Imorgon kommer Vilma och Nadja, weeei! Det känns bra att göra något roligt så här på slutet av lovet! Så imorgon blir det kondis och ja, jag kommer väll att fika typ varmchoklad eller något annat flytande.