Loov!

Nu äntligen sitter jag på tåget mot ljusdal för att sedan fortsätta min färd mot sveg. Där tänker jag stanna ikväll och vara ute med Sanna och Rebecka vilket känns as bra med något roligt så här innan jag ska operera bort visdomständerna... Men men iaf så ikväll så gällde det utklädnad vilket jag hade noll i Bollnäs men jag har iaf skickat med en mask med Sanna som jag ska ha. Sen ska det bli kul att träffa gamla kompisar men även träffa lite nya människor! Så ha en fin kväll för det ska jag!

on my way!

Sitter just nu på Södra och väntar på bussen till Ljusdal. Känns lite onödigt att åka ner till Bollnäs nu när det bara är 2 dagar lvar innan lov men det känns ganska viktigt att vara med och repa musikal nu sista gången innan det blir intensiv vecka.

effektiv kvinna!

Halloj! Trotts.att jag är hemma och är.sjuk har jag försökt att vara effektiv så jag har rensat ut grejer ur mitt rum och gjort syhörna! Jag har även städat neder våningen och rensat upp korridoren utan för mitt rum och som grädden på moset har jag rensat mina kläder så nu har jag sten koll på mina kläder också! Imorgon så blir det pluggande av religion och sedan packa mig ner till Bollnäs för att gå i skolan två dagar... Känns rätt värdelöst att åka.ner för två dagar då det känns som man åker ner och vänder typ. Man hinner liksom inte landa riktigt innan man skuttar iväg igen. Men vad gör man inte för att få hålla på med musikalen!

ÄNTLIGEN!

Idag har varit en ganska bra dag! I morse så låg jag oh lyssna på julmusik och myste på i sängen. Sen nr jag gick ner så såg jag att det var Herkules på tv:n vilket gjorde morgonen ännu bättre! Men som pricken över i så gjorde mamma gröt till frukost. Sen har jag hållt på och gjort snögubbar och liknande hela dan, så himla mysigt! Jag älskar att vara ute och leka i snön! Meeen sen så tror jag att en halsfluss börjar krypa in på då det gör ont när jag sväljer och jag börjar svullna... Så imorgon ska mamma ring doktorn så jag få komma in och ta prover och om det är så att jag har det att jag får medicin. Det som suger är att jag missar så otroligt mycket skoltid som jag verkligen behöver och jag kommer inte kunna träna på 10 dagar... Men iaf så nu ska jag fika lite och ta det lilla lugna. Hörs!

Jaaa jag ser det snöar!

Idag har jag pluggat och pluggat med en väldans många pauser men efter mycket om och men blev jag klar med åtminstone samhällen! Idag när jag plugga så ställde jag.mig i fönstret och sa till mamma "ååh jag vill ju också ha snö, jag har längtat efter det. Sen så satte jag mig och lyssna på julmusik och längtade efter jul. Och så vipps så började det snöa stora fina snöflingor så nu ligger det en deci cirka på backen och jag hoppas att det finns kvar till imorgon för då blir det snögubbe byggen! Älskar verkligen den här mörka snöiga tiden speciellt advent! Advent är bland det heligaste som finns för mig! Men nog pratat om vinter, nu tänker jag sova en stund innan jag tänker kliva upp och mysa på och leka i snön!

en okej dag

Äntligen var det helg! Idag har vi fått tillbaka prov och även haft nak-prov och jag har haft min uppvärmning, allt gick bra hoppas jag. Nu ligger jag i soffan och myser och väntar på att Ronny ska komma och hämta mig så jag får åka hem. Helgen kommer dock inte bli så händelse rik då jag måste plugga! Men jag.pluggar hellre den här helgen än att ha saker jag måste göra på lovet.

Pankaka med grädde och sylt, BLÄÄÄÄÄ!

Idag har det varit dans hela dagen! Från morgon till kväll, men otroligt roligt då jag.lärt mig nya roliga koreogrifier! Dock var jag lite dålig på att planera då det var pankaka med sylt och grädde ENBART! Trotts detta hade jag inte med någon mat låda så ka blev inte så mycket mat idag... Dock hade jag en snäll kompis hanna som gav mig en risifrutti! Det tyckte jag var himla snällt! Men nu är det dags för mig att sova då det är redovisning av min uppvärmning och natur prov!

inte felfritt

Försöker att plugga naturen men det går kanske inte prickfritt men jag har faktiskt tagit reda på det jag inte visste och jag kan snart alla powerpointar!(med betoning på snar) Till helgen ska jag plugga så jag får bort lite så jag slipper plugga på lovet! Nu är det bara 1,5 vecka kvar också, weeii!

prov prov...

Då var matteprovet avklarat och ja det får vi se om det gick bra eller inte.. Det känns bra att det är över iaf så man slipper tänka mer på det! Men då har ju Maria duktig som är eller inte glömt natur sakerna nere på Torsberg och vi har prov på fredag, aja det får gå som det går...

jaa?

Har pluggat på matten lite nu så får hoppas det går vägen imorgon på provet! För övrigt känns det fint med onsdag imorgon då det blir roliga lektioner! Måste bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän.

babbel

Just nu sitter jag i skolan och bör plugga på religonen, men icke! Det var alldeles för tråkigt så jag sket i det och satte mig här istället för att blogga en stund.
 
tänkte berätta lite om min helg:
 
Fredag, då kom Ronny till mig och vi myste på samtidigt som jag gick runt och var super nervös inför torgshowen...
 
Lördag, då var det torgshow vilket gick helt okej och sen begav vi oss till museet för att ha en Astrid uppvisning samt en barn workshop! Det gick riktigt bra och det var otroligt roligt och jag kännde bara gud vad jag saknar min barngrupp:( Men sen gick jag och Ronny på teamsportia och kika lite och på lite andra ställen och sen var min telefon borta... Men inte fick jag nån jättepanik för det nej jag tog det lilla lugna och tänkte den kommer tillbaka tids nog. sen på kvällen så blev det telefon jakt men även slappande framför tv:n riktigt skönt!
 
Söndag, då åkte ronny ner till Karlholm igen men då kom Vilma ist vilket slutade med pizza massa prat och en planerad gympalektion:)
 
Detta var en riktigt bra helg trotts att jag tappade bort telefonen och att Ronny fick en P-bot och så!
 
Just nu så vill jag bara ha lov lov lov!!! Jag orkar inte med allt pluggande hela tiden... Man kan inte ha något liv om man vill få höga betyg+ att man vill kunna prestera bra i estet ämnena och på hälsinglands... This is a FML moment in my life!

kommer alltid tillbaka!

Har varit utan telefon i två dygn och kan säga att jag inte har haft så mycket panik det som gjorde det jobbigt var att jag inte hade något alarm... Känner mig stolt att jag klarat mig utan panik och att den kom tillbaka.

fuuck!

Usch usch jag är så himla nervös så jag vet inte om jag ska grina eller spy... Är så himla rädd att jag ska misslyckas med någon dans och klanta till det totalt... Känns inte bra det här!

prestation eller inte?

Har precis varit på ett afro power dance pass vilket var otroligt skönt! Det är så himla skönt att få träna prestationslöst och bara låta kroppen få jobba! Det är precis som Hanna säger att man måste ha balans i livet vilket jag inte har just nu. Jag tränar hela tiden med prestantion nästan och det blir otroligt mycket plugg som måste göra pluss att man har pressen från musikalen...

Men jag måste säga att ha den här bloggen känns så himla skönt för jag kan hela tiden gå hit och skriva av mig om mina tankar och då känns allt liksom mycket lättare.

mys

Ligger i Bollnäs och och myser ner mig framför tv:n med lite choklad! Livet känns rätt så fint.

jahapp

Idag så skulle jag dansa men då vaknade kag.med världens värk i armen... Ja som vanligt när jag ska dansa så händer det nått. Kanske har kag dålig karama eller nått?

duktig tjej

Idag har varit.en bra dag. Jag har hunnit städat tvättat och gjort klart två inlämningar. Känns rätt så skönt att ha sånt ur vägen. Jag har även hunnit gått en sväng med Visla. Imorgon ska jag dansa och sen bege mig ner till Bollnäs igen. En helt okej helg för mig!

jaa?

Nu på morgonen har jag dansträning och har fått order om att ha oömma utekläder... Bootcamp?

estetjävlar

Ja det tog ganska hårt på många vis nu när jag såg estetjävlar! Om man säger så här så kommer jag göra allt för att ni lärare inte ska bli arga och besvikna! Och sen inser jag att det kommer gå as fort till slutproduktionen vilket känns som panik för mig för det känns som att man inte är riktigt redo...

precis!

Ibland så önskar jag att vissa förstod hur viktigt det är att anstränga sig fullt ut för att alla andra gör det, för annars förstör man.

17 år idag!

Grattis på dan fina du! Idag så fyller min vän Vilma år och hon är den jag kommit närmast under mitt år på estetiska. Du är den som jag kan prata med om vad som helst hur djupt som helst eller hur fummigt som helst kan de vara men det är just det som är så härligt! När jag tänker på att det bara är typ 1,75 år kvar på estetiska med dig  blir det typ panik! För det är så himla lite tid och jag vet att det inte kommer bli samma sak sen då båda kommer åka åt olika håll... Men du ska veta att du är guld värd!

Ljusdal nästa...

Sitter i en bil på väg till Ljusdal för att informera 9:orna om estetiska... Känns lite så där då vi behöver varenda liten minut till musikalen. Men sen känns det lite sisådär också då nästan alla inte är intresserad av vad vi har och säga. Men ja bara att göra antar jag!

Grattis underbara du!

Idag skulle du bli 41! Idag skulle jag ha ringt och sagt grattis till dig men nej.. Så blev det inte! Du förstår inte hur mycket jag saknar dig jag vill bara krama om dig och säga att jag älskar dig! Här om natten drömmde jag en dröm som var så otroligt verklig! Jag drömde att vi hade musikal och du satt där i publiken och såg så där nöjd och stolt ut som bara du kan och jag försökte kolla om det verkligen va du eller om det var nån som bara var där som var väldigt lik dig. Men jag såg att mamma Per och Micke satt på en annan rad och efteråt så hann jag inte få tag på dig så att jag kunde få krama om dig. Och när jag vaknade så var jag så där härligt glad som är när man vet att man ska iväg på nått som ska bli riktigt roligt. För jag tror på att det finns nått som vi inte kan förklara så då kändes det så skönt att veta att han kanske är rätt stolt över det som jag åstakommit hittills.