en perfekt kväll

Gottar ner mig i sängen med godis och ny duschad framför xfactor!

Klagar sönder

Just nu är det helt upp och ned i mitt huvud! Jag har ingen koll på nått jag känner mig så otroligt förvirrad samtidigt som jag är stressad ledsen arg och förtvivlad.. Inget funkar just nu, allt känns bara skit och det känns som att min bägare är fylld till det yttersta och kommer det en droppe till kommer ytspänningen att brista och då även jag. Ja precis så känns det! Jag är dessutom sjuk och är fortfarande öm i tänderna när jag äter så det är svårt att få i mig all den mat som jag verkligen skulle behöva just nu! Det ända jag skulle vilja göra nu är släppa allt dra utomlands i två veckor och bara umgås med nya människor som inte påminner mig om något. Ja jag vet att jag inte har nått att klaga över egentligen och att jag har ett relativt bra liv och det är just det som gör att jag inte vill prata med nån om vad jag känner för det är ingen som fattar vad just jag känner och varför jag känner som jag känner för att det är för långt bort för nån annan att förstå då allt skett på helt olika platser och det är ingen annan än jag som varit med överallt. Ååå ja, det är inte så att jag misstror att folk kan känna sympati eller så utan det är bara det att JAG tycker att det känns så löjligt att berätta min livshistoria för nån för det känns som att folk bara tänker "gud vad hon hittar på" även fast de inte gör det så känns det så för att för mig känns det så overkligt när jag tar upp mitt liv med mig själv då jag själv tycker att det är så långt ifrån och jag själv tycker inte att det hänt eftersom jag trycker undan saker och ting tills det brister och sen trycker jag undan det igen, kanske tycker folk att jag är kännslokall men om det är så så får dom också tycka det! Men ja det är så jag funkar för att kunna koppla bort mitt privata i skolan där man faktiskt jobbar med att vi ska kunna underhålla någon och det är ingen i en publik som är intresserad av hur jag mår eller vad jag varit med om. Så ja jag trycker undan mitt liv för att jag ska klara att lägga "ryggsäcken" utanför. Någon gång i framtiden kanske jag orkar ta upp min livs historia men nån eller med mig själv men just nu så orkar jag inte ta tag i mitt bagage vilket gör att jag har mina stunder då jag är grymt förvirrad och har ett konstigt humör. Ja nu har jag skrivit världens klag inlägg men ni behövde inte läsa. Ni ska inte tycka synd om mig för jag hatar när folk "tycker synd om" mig för det är inte synd om mig! Men för barnen i afrika Thiland Libien och massa andra ställen, tyck synd om dem! 
 
Hörs Hej!

Bomb!

Hej på er! Det är något som jag kommit på att jag jämnt säger när jag träffar folk eller "hej på dig!", ja jag vet inte varför det var så viktigt att veta men det är ju ingen som tvingar er att läsa min blogg...
 
Idag iaf har varit en sådan där fnitter dag för mig då man blir så trött att man fnittrar hela tiden och till allt! Idag hade vi även teater så det var kanske inte den bästa dagen att vara fnittrig på, hoppas att jag inte stört för mycket idag, hihi. Jag måste iaf säga att ni bör se Of mice and men om ni inte sett den redan! Den är grymt bra upplagd då det är både roligt sorlgligt och fint, så tycker ni att dessa grejer ska finnas med i en bra film bör ni se den!!
 
Igår så fyllde även Emma 12 år och jag säger bara att det just nu känns fantastiskt att få uppleva tonåren även fast de kan vara grymt jobbiga! Men jag upplever dem hellre och samlar på mig många fina minnen än att sitta och titta på när alla andra får uppleva allt. Jag känner att jag måste bli mycket mer tacksam över allt fint jag har omkring mig och släppa alla gammla ruttna saker! Självklart klagar man väll men man behöver inte sitta och tänka tillbaka lika mycket på det som har hänt och ist se det som händer nu och se det som komma skall. 

Mörkt igen!


Bla bla bla...

Idag har varit en sån där dag då sllt går jättesegt och man är otroligt trött för mig idag! Jag har fastnat med blicken överallt och varit i en helt annan värld. Men va fan alla har vi sådana dagar. 
 
Ikväll är det även Hälsinglands vilket ska bli ganska skönt att få komma iväg från lägeheten och dansa lite och snurra på  min egna lilla värld. Dock så var jag på afropower dance igår vilket var otroligt skönt då man inte behövde tänka så mycket utan man bara fick pressa kroppen så mycket man själv kände för och det var övningar som var sköna för kroppen. För jag kan säga atta när jag gick dit hade jag huvudvärk och när jag kom hem var den borta...
 
I helgen så har det även skett en underbar liten förändrig i mitt hår! Jag har färgat det så att det är mörkbrunt igen!!! Så grymt skön kännsla, jag trivs så mycket bättre i mörkt alltså! 
 
 

suck on that one!

Just nu ligger jag hemma i Härdal med min nya dator,iiih! Den är pytteliten och kommer passa mig perfekt att ta med mig fram och tillbaka mellan skolan och lägenheten. Men det är inte därför jag är hemma så pass tidigt utan det var för att jag fick urinvägsinfektion i Söndags som ändå var hanterbara men under veckan har det blivit värre och värre så idag ska jag och mamma på sjukhuset. 
 
Måste bara berätta vilken underbar helg jag hade med min aldeles egna Ronny. Förra helgen så åkte jag ner till Gävle där jag möttes upp av Ronny och eftersom båda var trött och inte hade någon större lust att laga nån mat så åke vi till Ica och köpte plocksallad vilket var as gott (som vanligt). Sen åkte vi tillbaka till Karlholm där vi myste med chips och sallad framför tv:n, helt okej för mig! Sen på Lördag morgon vart vi tvugna att kliva upp i tid då vi hade tvättstuga. På eftermiddagen och kvällen var det frimafest som stod på schemat! Det var askul då det började med en riktigt rolig 7-kamp och fortsatte sedan med en god middag och helt okej band. Självklart känndes det extra bra när allt var gratis... Sen på söndagen åkte jag och Ronny in till Valbo för att köpa säng och kläder och lite annat men vi var även in till Gävle och bröt lite arm vilket var riktigt roligt! Innan jag skulle med tåget så åkte vi även förbi Lantz och spelade lite biljard och så, det var mysigt! Ja, det var ungefär så min helg såg ut, kanske inte låter super romantisk men den va himla mysig!