När man inte kan sova och man blir så där djup

Nu var det ett bra tag sen igen... Just nu ligger jag vaken med en inte allt för skön ryggsmärta. Så jag tror att golvgrejer och flax  får skötas av någon annan imorgon på klassdans och Hälsinglands medan baletten tror jag ska gå "prima ballerina" (hahaha sämst humor).
 
Jag har tänkt ganska mycket på livet den senaste tiden och hur mycket som har förändrats bara de senaste åren. Det är galet vad många vändningar iaf mitt liv har tagit (fast jag tror alla känner igen sig) de senast 5-6 åren med massa flyttar och nya skolor etc. Det blir liksom att man börjar ett nytt liv vid varje vändning så nu känns det inte som att det är jag som har upplevt mitt liv i Duvberg t.ex det känns liksom alldeles för långt borta. Ja, det låter kanske lite virrigt med det är lite så faktiskt. Fast jag släpper det nu så jag inte skriver något helt obegripligt.
 
Men iaf nu är det inte långt kvar till sommarlovet vilket känns helt sjukt då tiden gått så fasligt fort! Det blir Maj redan NÄSTA VECKA! Helt sinnessjukt.
 
Men nu ska jag försöka sova på riktigt, Hörs hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback