vändningar

Ikväll var det meningen att jag skulle ha en lugn hemmakväll själv i lägenheten. Men det slutade med att jag åt efterrätt på Roma med Vilma och Vickan. Därefter drog vi till Palladium och diggade till Pelle Med Två Och Nån Till. Det var kul speciellt eftersom de är så sjukt duktig musikaliskt och har grym publik kontakt. Efter det hamn vi på Max där vi träffade diverse beusade människor. Så ja min sköna hemmakväll blev utbytt mot en kväll ute vilket var lika trevligt det.

I morse hade jag och Vilma och Nadja sagt att vi skulle köra Functional Moves vilket jag ångrade djupt i morse när jag vakna och träningsvärken ilade i hela kroppen. Men hurtig som man var pallrade man sig dit och efteråt kändes det väldigt bra måste jag säga.

Igår kväll var filminspelningen och det var riktigt roligt! Det var väldigt länge sedan jag bugga sist och det blev en lyckad kväll. Men jag var dock sopslut när jag väl kom hem för då hade jag varit där i 4,5h var av 3,5h var ren väntan. Men nu är det gjort iaf!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback