värk

I måndags köttade jag och Nadja med Soma, Afro och Realese. Allt efter varandra så vi var på sport hallen typ 3h. Innan trodde jag att jag skulle dö men det var inte så hemskt. Soman var as jobbig och då snackar vi mjölksyra jobbig. Men sen fick jag det där ruset jag får efter man tränat och det känns som man kan köra 10 pass till. Så på afron så blev jag as glad och fick värsta kicken. Så realsen var väldigt bra efter afron för då var jag så himla uppe i varv så jag behövde verkligen den hjälpen att varva ner.

Tisdagen den kändes inte lika pigg kroppsligt. Dagen börjar även med 2h pir-dans och jag hade värsta träningsvärken, så, ja det blev kanske inte de bästa piruetterna men vad gjorde det, det var roligt iaf. På eftermiddagen hade jag teater hela tiden och det gick inte så bra för mig. Vi skulle köra övningar när man skulle bli riktigt glad, arg eller ledsen. Jag skulle bli arg men det gick inte! Jag kunde inte, jag ville kanske inte heller, jag vet inte men jag kunde inte bli arg inte ledsen heller för den delen. Jag vill inte bli det heller jag tycker inte om att vara ledsen eller arg. Det gör så ont i än och det känns så fel att visa hur jag ser ut när jag är riktigt ledsen eller riktigt arg. Det skulle kanske kännts mycket bättre om man hade fått en roll för då är det ju inte jag. Det var jobbigt att inte kunna få fram det på sätt och vis.

Idag iaf hade vi vår första klassdans och vad skulle vi inte göra då? Jo, styrkepass!Yeiii! Fast nej, jag har världens träningsvärk och det var kanske inte riktigt det jag behövde men vad tusan. Efter det väntade ett mysigt danspass... Det var jätteroligt men det gick inte att ge allt för jag var toktrött och superstel. Men nu är det gjort och det känns ju bra såhär efteråt.

Jag kom med på Hälsinglands också vilket känns väldigt roligt och imorgon har vi första träningen, spännande! Det ska bli roligt eftersom det är en ny konstellation nu. Det känns dock väldigt jobbigt att jag ska åka till Polen nästa vecka ur träningsperspektiv för nu har jag kommit igång igen och kommit in i rutinerna också bryts det nästa vecka och jag får typ börja om igen. Sen ska vi åka till Prag två veckor efter det och då blir det bakslag igen... Fast jag ångrar inte att jag ska åka för det ska bli superkul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback