sömnlös

Ja just nu ligger jag och hostar och inte kan somna... Men idag gick jag på apoteket och köpte diverse saker till min dunderkur! Jag ska bli frisk!!

Idag gjorde jag även om naglarna så de blev jul/nyårs fina. Jag blev riktigt nöjd måste jag säga!

Imorgon åker jag hem på lov men inte helt själv utan med Vilma, Nadja och Ronny :D Det blir trevligt!

sjukling!

När jag fick möjligheten att göra en julduett två gånger blir jag självklart sjuk till andra gången... Jag har inte tid att vara sjuk! ikväll så skulle jag varit med och dansa på en julkonsert, på fredagkväll har vi två lussningar, på lördag är det julbak och på söndag och måndag har jag mer lucia! Jag behöver vara friiiiiisk! Men det går framåt igår vaknade jag med 39 i feber idag har jag ingen feber! Har dock inte blivit bättre i hals, lungor och bihålorna...

Igår skulle jag varit till tandis men så blev det ju inte nej.. Nu kommer jag inte få komma dit först 3 februari! Och min tandställning som är sönder...

Hatkärlek

Är det någon tid som jag hatälskar är det advent. Det finns ingen annan tid jag tycker är så underbart mysig lch fridfull med alla röda och fina textiler och massa ljus och dekorationer. Men samtidigt är det nu som alla julkonserter och luciafiranden är. Går man estetiska den här tiden så fylls dina helger automatiskt med olika tillställningar. Jag tycker dock att det är jätteroligt att uppträda och så men med alla framträdanden kommer prestationsångesten som ett brev på posten. När jag få prestationsångest så börjar jag tvivla om jag är tillräckligt bra, om jag blivit omkörd totalt av alla andra? Då blir det ju inte bättre heller... Men ja så blir det och så är det nu och jag vet att jag inte är ensam att känna såhär den här tiden och framförallt inte ensam över att känna den här prestationsångesten.

Koreografitävling...

Koreografera en färdig koreografi till Skapa Dans eller inte? Det är frågn. Nej jag tror inte det blir så.. Är det något jag tycker är jobbigt är att tävla och bli bedömd i dans inför massa människor! Det är så personligt så då känns det väldigt jobbigt att folk ska dömma än och så. Ja sen är jag kanske lite rädd för att vara sämre än någon annan och då går det inte att koreografera något fint.

Just nu är det väldigt nära lov och det känns kan man säga. Kroppen är seg och behöver rullstartas för startmotorn har liksom dött. Som när jag ska dansa aå behöver jag en redig uppvärmning för att få lite energi ut i kroppen och sen efter halva lektionen så är jag tokpigg och kan hålla på hur länge som helst känns det som om vi inte stannar upp vill säga.