Nytändning!

Hej jag tänkte sammanfatta det gångna året lite gran. det började med Sagan som blev suverän! Den är något som jag är otroligt nöjd över. Sen fortsatte terminen med Visan och även träning med vuxengruppen där vi dansade spanskt och modernt vilket var riktigt roligt och jag måste säga att den spanska koreografin var något jag gillade skarpt. sen kom studeten och avslutningen och ja, ni kanske minns hur det gick för mig, jag sov över hela skolavslutningen men  var iaf med på studenten. Sen kom sommaren som började med plantsättning inte så himla roligt kanske men sen så började sommarakademin som var bland det roligaste jag har gjort och det var det bästa jag gjort för min utveckling som dansare. Under den tiden så var jag även med i byggdespelet Stor Märit vilket också var riktigt roligt. Efter denna fina peroid så väntade ännu mera jobb för kommunen och även Härldalsyran det var riktigt kul och dessutom så fick jag in lite pengar vilket inte var så fel. Resten av sommarlovet så njöt jag mest av den lilla tid som fanns kvar och efter det så började skolan igen och vi skulle i gång med musikal! det var super roligt men jag är inte lika stolt över den produktionen som jag var med sagan. Direkt där på väntade tusen lucia framträdanden vilket inte jag grinade över då jag älskar advent!! Så kom julen och det var dags för julspel och julotta.
 
Sen har mitt år bestått av världens finaste vänner och underbara kvällar och heleger med er!! Dock så blev det lite tråkiga händelser under året då Emma gick bort... Då bubblade det upp en massa undanstoppade kännslor och minnen. Men nu är det ett nytt år och det tänker jag inte slösa bort för i Mars ska jag förhoppningsvis kunna gå på SM i armbrytning. Ja juste, jag började ju med armbrytning under det gångna året också! Mycket roligt har hänt kan man säga och då har jag inte räknat upp alla härliga Workshops och Hälsinglands framträdanden som varit.
 
Idag så har jag även gjort lite nytta och sökt lite jobb kan vara bra att ha då det hela tiden trillar ut en massa pengar ur min ficka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback