..

Just nu hatar jag den här förbannade skoldatorn för det funkar inte att öppna pdf-filer och jag kan inte ladda ner programmet som behövs... Men det är fredag och jag ska myspysa med Nadjapadja och Vilmur imorgon så det känns stabilt. Vad ska man säga mer då? Ja, jag har hittat min "vägg" i armbrytning fast det kanske jag redan har sagt? Aja.. Jag har blivit rätt virrig jag kommer inte ihåg om jag har sagt saker till folk som jag borde för igår så ringde jag mamma och sa att jag skulle stanna för jag trodde att jag inte hade sagt det till henne men det hade jag uppenbarligen men det kommer inte jag ihåg... Hmm underligt men det går nog över som allt annat. Shit nu har jag skrivit rätt mycket om egentligen inget alls känner mig lite som Vilma nu så vi hörs när vi hörs.

Hej

Babbel

Hallå! 
 
Nu har det hänt grejer igen jag har bland annat varit med i armbrytnings sm och kom 4 i höger! Galet nöjd! Ronny kom hem med ett guld och ett silver, super kul! Så helgen i Lycksele var helt klart lyckad. Jag har aldrig varit så nervös som då, det var en dimma som jag halv sov i kändes det som. Men nu har jag börjat kampen mot nerverna så nu tänker jag inte släppa det här. 
 
Jag är nog rätt så nöjd för tillfället med livet och så men jag känner mig väldigt irriterad och fräsig mentalt. För jag säger inte de fräsiga sakerna utan tänker dem och jag känner hur jag kastar elaka blickar. Och det är sedan klassmötet vi hade för nu tänker jag på saker jag inte tänkt på förut och gud vad det irriterar mig!
 
I dag är det dans hela dagen vilket känns roligt men när det blir Hälsinglands så är ju jag och Frida redan så trött då vi dansat 3.5-4h redan. Medan de andra kommer pigga i benen och dans sugna...