det rusar iväg!

just nu ligger jag i sängen i lägenheten, själv... aja idag ska jag dansa på stan då kulturskolan ska vara där och ha en "show", kom dit och kolla! sen ska jag ta tåget till Ljusdal och där ska mamma hämta mig då det inte går någon buss. sen ska jag till Hanna och "förfesta“ med fina vänner sen tänkerkag åka hem då det väntas dop iimorgon!

jag tänkte bara säga att det är sjukt lite kvar av skolan! vi har haft våran klassiskaredovisning vilket kändes ganska bra. jag var iaf jätteglad och tacksam över att jag fick framföra det ända danssolot, kunde inte bli lyckligare! . nu är alla nationella klar också, perf! så just nu känns livet rätt så lätt.

sommaren..

Fy fan! Jag hatar sommare så innerligt mycket! Visst, man får ju va ledig och ha fina stunder med fina vänner. Men det är alltid under sommaren som folk i min närhet går bort, alltid... Därför hatar jag sommare. Det är massa jobbiga dödsårsdagar som bland annat är min pappas... Jag förstår inte varför det alltid händer på sommrarna? När det bör vara under de hala vintrarna, eller?

shit omg

Just nu så sitter jag och kollar på hockey medan jag väntar på att tiden ska gå så jag kan åka hem någon gång. Idag så fick jag reda på vad jag ska få göra för eget på klassiska och jag vart super lycklig då det var Laudate jag skulle dansa till! Shit pommes asså! . ne nu håller jag på att somna. hörshej!