Tillbaka

Nu har jag gått första dagen efter lovet och det är lite ångest laddat med tanke på allt jag har framför mig. Det är massa uppvisningar och sökningar och lite prov och inlämningsuppgifter. Men idag på eftermiddagen skrev jag klart ESOUPPSATTSEN! Vilken lättnad. Nu har jag bara gymnasiearbetet, Niklas uppgift och hälsaprovet kvar av de teoretiska. Men det är inte det som gör mig mest ångest laddad utan det är alla danser som ska läras in och fräschas upp... men även solot som ska göras.

Nu på påsklovet var jag på första sökningen av fyra som gick av stapeln i Kävesta och det var så himla roligt! Det var en jättefin skola dessutom med trevliga lärare. Men det bästa var att både jag och Frida gick vidare efter gallringen.

intagningsprov

Imorgon beger jag och Fridan oss ner till Kävesta för det första av de fyra intagningsprov vi ska åka på. Jag är sjukt nervös och har lyckats blivit förkyld... INTE bra! Men förhoppningsvis går det bra ändå. Mitt mål är att hålla mig kvar hela sökningen men vi får se hur det går. De sållar nämligen ut folk efter halva dagen. Jag har ett mål iaf, om inte annat ska det bli kul att gå på en dansklass på ett ställe jag aldrig varit på med någon jag aldrig dansat för.

Nu är det nog dags att jag sover så jag orkar upp imorgon.

hörs

Plötsligt händer det!

Idag bestämde jag mig, jag behöver en ny mobil! Så jag har nu beställt en Samsung Galaxy S5 och en Flip Wallet.

 
 

BAAAL!

För en vecka sedan eller något sånt fick jag hem balklänningen och den sitter perfekt!!! Den ser precis ut som på bilden och jag är så himla nöjd! Den som säger att gult är fult har fel. Igår beställde jag skor och väska, dumt nog gjorde jag inte det samtidigt som jag beställde klänningen men ändå. Nu är det gjort iaf och det känns så himla skönt att det är gjort.
 
Så min baloutfit kommer att se ut så här: