blöhä

Hej på er!
 
För någon dag sedan så kollade jag på En resa för livet. Det var väldigt bra för mig känner jag då det var en ögonöppnare. Jag har aldrig känt mig så otroligt lyckligt lottad. De träffade bland annat en tjej som prostituerade sig för att kunna försörja sin familj där av bland annat sin bror så att han kan utbilda sig. Hon berättade om hur otroligt hemskt ett av hennes möten med en kund var då han hotade henne till livet med kniv etc. Hon förklarade även hur jobbigt det var att hon inte fick gå i skolan som hennes bror utan var tvungen att tjäna pengar för hans utbildning på detta hemska sätt. Detta visade att jag har det så himla bra då jag har ett stadigt tak över huvudet, en skola att gå till var dag, mat på bordet, kläder i garderoben och människor som älskar mig som människa. 
 
Sen är det klart att alla vi har våra problem som är små och stora men ibland kan man behöva se att jag har iaf en framtid det är det många barn som inte har här i världen. Jag har ett val och jag kan till och med välja "fel" men sedan göra om göra rätt vilket är en väldigt underskattad fördel som de flesta av oss faktiskt har i Sverige. 
 
På fredag är det Alla Hjärtans dag och det känns jävligt roligt trotts att jag är singel. För jag har alla möjligheter öppna. Nej men jag ska iaf äta middag med Vilma, Nadja och Vickan och sen kanske dra ut vilket känns som ett väldigt trevligt alternativ. Det är även 100-dagars på lördag vilket blir kanon!
 
hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback