300714

Att börja jobba var sjukt deprimerande efter 2 veckor fyllda med massa tok. Men efter solsken kommer regnet. Hahaha, nej då det där lät sjukt deppigt men det känns inte skitkul att börja jobba. Det betyder även att Härnösand närmar sig och jag är så galet nervös... Tiden går så himla fort och ett år kommer vara över innan jag ens hunnit blinka.Från Fäviken, dessa tjejer är helt underbar!

Lägesrapport

Nu närmar det sig Augusti och vet ni vad som händer då? Jag börjar i Härnösand! Helt sjukt att det är så nära. Det känns som det var nyss jag och Frida åkte runt och sökte. Jag har även flyttat ut ur lägenheten i Bollnäs. Vilket kändes sjukt förvirrande att 3år redan passerat. Det känns som det var nyss jag flyttade in och tyckte att det kändes som en evighet tills att skulle ta slut.

Att börja i Härnösand känns sjuktkul men samtidigt väldigt nervöst. Det blir ingen mjukstart direkt. Fast det kanske är bra så man får komma in i det direkt.

I helgen var jag, Hanna, Sanna och Emma till Fäviken. Sjuktbra helg och ganska galen, så som det ska vara helt enkelt! Jag måste säga att Fäviken blev bättre än jag trodde.Tänkte att man skulle känna sig lite malplacerad men det gjorde man inte snarare tvärtom. Jag har dock lite diffusa minnen men så ska det vara. Vi sa iaf att vi skulle åka dit igen nästa år som en liten "reunion" då alla ska på olika ställen.

Jo, jag har ju gått och köpt mig en cykel också, en racer. Den är perfekt jag älskar den redan. Jag är lite ovan än men med lite fler mil i benen då ska det nog gå bra tillslut. Jag drog även min första vurpa i morse när jag skulle stanna, Hahaha!