Balklänning och Bröllop

Då var balklänningen beställd och förhoppningsvis så sitter den bra också. 
 
Nu är vi inne på premiärveckan! Helt sjukt.. Kändes som att det var nyss som vi fick reda på vad vi skulle sätta upp. Det känns som vi har relativt bra koll på läget ändå trotts den tidiga premiären. Nu ar vi typ flyttat in i Bergvall och man kan inte sova riktigt på nätterna då jag vaknar av att jag dansar i sömnen och sångerna går runt runt på repeat i huvudet. Känns som att det kan bli en ganska jobbig vecka för kroppen då det inte blir sån kvalletativ sömn när den väl sker.
 
Jag har även fått all dans nu och det känns ganska bra. Jag är fortfarande lite osäker och allt har inte riktigt satt sig ikroppen.
 
Den här klänningen har jag beställt i färgen som är på bilden.

Sommar..

Alla lägger upp bilder på hur de längtar till sommaren nu medan jag själv bara vill skjuta upp den så långt som möjligt. Eftersom sommaren är ÅNGEST! Jag hatar när det är varmt så man måste gå shorts och korta tröjor och ännu värre i bikini. Alla komplex över min kropp skricker i mitt huvud. "Dina feta lår syns i de där shortsen" "Du kan inte ha bikini då syns alla dina celluliter och dina höfter ser groteskt äckligt fula ut och din mage dallrar när du går" "Du kan inte ha magtröja då ser man allt fett på magen". Det här är några av de tankar som ekar i min hjärna. Detta slutar med att jag inte vill lägga mig på en strand och sola och bada utan helst ligger hemma där ingen ser.

Men det värsta är när man ska till en fest! Va fan ska man ta på sig för att allt inte ska synas. Då vill jag bara ta på mig jeans en tjocktröja och en sjal så jag kan dölja allt äckligt.

Så nej sommaren är inget jag föredrar men hösten och vintern där kan man vara riktigt klädd och jag behöver inte visa mig i lätta och luftiga kläder.