Sommar..

Alla lägger upp bilder på hur de längtar till sommaren nu medan jag själv bara vill skjuta upp den så långt som möjligt. Eftersom sommaren är ÅNGEST! Jag hatar när det är varmt så man måste gå shorts och korta tröjor och ännu värre i bikini. Alla komplex över min kropp skricker i mitt huvud. "Dina feta lår syns i de där shortsen" "Du kan inte ha bikini då syns alla dina celluliter och dina höfter ser groteskt äckligt fula ut och din mage dallrar när du går" "Du kan inte ha magtröja då ser man allt fett på magen". Det här är några av de tankar som ekar i min hjärna. Detta slutar med att jag inte vill lägga mig på en strand och sola och bada utan helst ligger hemma där ingen ser.

Men det värsta är när man ska till en fest! Va fan ska man ta på sig för att allt inte ska synas. Då vill jag bara ta på mig jeans en tjocktröja och en sjal så jag kan dölja allt äckligt.

Så nej sommaren är inget jag föredrar men hösten och vintern där kan man vara riktigt klädd och jag behöver inte visa mig i lätta och luftiga kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback