långhelg!

Hemma! Att vara hemma är bland det skönaste som finns. Man får gosa med Musse, sova i sin egen säng och umgås med massa efterlängtade människor. Hur underbart är inte det?! Som nu ligger jag här med min älskade Musse i sängen och bara myser. 

Igår hade vi redovisning av våra solon och trios och duetter för några från Norrdans och Wilson.  Det var så himla kul! Det var bra stämning och jag fick bra feedback och vet lite saker jag ska experimentera med. Även att det var sista grejerna innan långhelgen känns bra. 

Min förkylning däremot den är inte så himla bra... den blir bara värre och värre. Känner mig tjock i huvudet och ont i halsen och allmänt slö. Det är tur vi är lediga nu.

Sjuk?!

Idag är det söndag och jag vaknar med en torr hals! Ni vet så där så man bara sväljer och sväljer men det blir bara torrare och torrare. Jag kan inte bli sjuk nu! Finns ingen tid eller plats för det. Ååh... Men något som är positivt är att jag fått en läkar tid för magen bär jag åker hem nästa helg! 

I onsdags fyllde jag 19 år. WTF! 19 år vad hände jag känner mig inte så gammal. Jag känner mig inte vuxen eller myndig överhuvudtaget. När jag kollar mig själv i spegeln ser jag mig själv som max 16 år. Helt sjukt vad tiden går fort. 
 Jag hade iaf en jättebra födelsedag med en bra dansdag och sen tittade vi på genrepet på Figaros Bröllop som scenisksång sätter upp och efter det åt vi kladdkaka med hallon och grädde. Det kunde inte bli bättre helt enkelt.

Tarmproblem men livet leker

Jag hatar min kropp just nu.. eller nej jag hatar mina tarmar! De är kaos. Det finns liksom ingen hejd på dem. När de vägrar funka så blir det kaos i resten av kroppen, jag är trött och seg... men i övrigt funkar den bra vi tar oss framåt. Det känns som jag börjar hitta ett stabilt sätt att ta sig framåt på, mentalt sett alltså. Jag känner inte av den där flackande utvecklingskruvan utan det går stadigt uppåt.

Om en vecka typ åker jag hem för lång helg fredag-måndag! Hur skönt?! Sen blir det två köttiga veckor med Israel vilket är hur underbart som helst. Jag är så jävla taggad. Det ska bli så kul och se hur det känns att dansa för honom nu efter att ha utvecklats i 2 månader. Livet känns pretty awesome nu vill säga. Förutom tarmarna som inte vill samarbeta men det ska jag kolla upp nästa fredag då vi har lång helg. Så det löser sig eller ja. 

Det fick bli en bild från när vi drack glögg och myste på här på Uttern. Hur stark är vi inte då?! 😂