Så fucking värt

ÄNTLIGEN!!! Nu sitter jag på tåget hem för höstlov. Det känns så otroligt skönt. Hela veckan har jag bara gått och längtat efter att få åka hem och gosa med Musse och träffa familjen. Idag har hela dagen gått ut på att uthärda tills jag skulle åka hem. För till att börja med så stormar det i Härnösand. Det vill säga att regnar som fan och blåser ännu mer... och idag så har vi varit på musik och kulturskolan vilket innebär att man fick gå i 20 min i det och bli pissblöt. Efter lektionerna där avslutade vi med konditionsträning i detta härliga väder med 5 km jogg... Men nu sitter jag här pissblöt och bedrövlig på tåget och äter mitt godis som en segrare som tog mig igenom dagen och inte gav upp.

Den här veckan har varit omtumlande och uttröttande på många sätt. Dels har jag sovit dåligt och vi har blivit utmanade psykiskt och fysiskt på ett annat sätt vilket har satt sina spår. Sen vetskapen om att jag är så nära lov gör att min kropp "tar lov i förtid".

Alltså godis! Hur gott?! Nu när jag sitter här och avnjuter mitt godis till middag inser jag hur fruktansvärt och farligt gott det är. Smakerna och konsistenserna är helt gudomliga!

Nej nu ballar det ur här så jag ska fortsätta min långa resa hem och avnjuta mitt godis.

Lördag i Bollan

Nu sitter jag här i Söderhamn och väntar på att tåget som ska ta mig till Härnösand ska komma. Jag är sjukt trött, nöjd och glad över den här dagen. Vi har köttat som f*n! Jätteskönt att gå på pass igen och bara ge järnet utan att tänka på linjer, teknik osv.

I går när jag åkte ner var det sjukaste känslan. Det knöt sig i magen och hela jag förändrades typ..jättekonstigt. Men det var kul och komma ner och träffa alla människor men det märktes att hela jag blev annorlunda.

Nu vill jag bara hem till sängen så jag får sova... men kommer inte vara på Uttern först 5 över 12 eller något. Tur det blir sovmorgon imorgon!

Wonderful

Nu sitter jag på tåget mot Bollan och det känns lite underligt. Det känns som jag ska tillbaka till min förra lägenhet och ska tillbaka till estetiska. Men jag ska till Vilma och Kristoffer vilket också känns konstigt att jag ska hälsa på Vilma och inte tvärtom. Men det ska bli väldigt kul att träffa de igen.

Jag måste bara få skriva hur underbart det känns nu. Jag har hittat tillbaka till mig själv som jag anser att jag är. Jag känner mig pigg, motiverad, glad och är på allmänt bra humör. Det märks att man har lagt av så mycket onödiga tyngder ur ryggsäcken. Är det inte fantastiskt? Jag känner mig sjukt fokuserad också och jag har inga problem med att träna hela dagen och sen kunna vara pigg och glad även på kvällen. Självklart har jag dagar som är lite motigare men jag tillåter inte det att dra ner hela mig hela dagen och även dagen efter det.

Ja och imorgon är det Ess, är det inte fantastiskt? Nej nu får jag sluta skriva om allt bra så jag inte svävar iväg upp i det blå.