Så fucking värt

ÄNTLIGEN!!! Nu sitter jag på tåget hem för höstlov. Det känns så otroligt skönt. Hela veckan har jag bara gått och längtat efter att få åka hem och gosa med Musse och träffa familjen. Idag har hela dagen gått ut på att uthärda tills jag skulle åka hem. För till att börja med så stormar det i Härnösand. Det vill säga att regnar som fan och blåser ännu mer... och idag så har vi varit på musik och kulturskolan vilket innebär att man fick gå i 20 min i det och bli pissblöt. Efter lektionerna där avslutade vi med konditionsträning i detta härliga väder med 5 km jogg... Men nu sitter jag här pissblöt och bedrövlig på tåget och äter mitt godis som en segrare som tog mig igenom dagen och inte gav upp.

Den här veckan har varit omtumlande och uttröttande på många sätt. Dels har jag sovit dåligt och vi har blivit utmanade psykiskt och fysiskt på ett annat sätt vilket har satt sina spår. Sen vetskapen om att jag är så nära lov gör att min kropp "tar lov i förtid".

Alltså godis! Hur gott?! Nu när jag sitter här och avnjuter mitt godis till middag inser jag hur fruktansvärt och farligt gott det är. Smakerna och konsistenserna är helt gudomliga!

Nej nu ballar det ur här så jag ska fortsätta min långa resa hem och avnjuta mitt godis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback