Söndag

Som ni ser har jag lagt ner lite tid och möda på designen på den här bloggen. Men jag känner att jag kan så lite om det så jag vet knappt vad jag håller på med så jag gav upp så det fick bli så här. Det är ju bättre än inget alls iaf. Idag är en sån här dag då man gör allt som man bör göra men aldrig hinner med. Jag har tvättat och handlat och tänkt att städa rummet men vi får se hur det blir med det. 
 
Nu känns det verkligen att det är höst och jag älskar det. Nu kommer min tid, då man får klä på sig flera lager kläder och bona in sig halsdukar och tända ljus och må gott. Nu försvinner all kroppshets eftersom nu får jag dölja hur mycket jag vill utan att det blir konstigt. Sen kommer de bästa färgerna! Murriga höst färger finns det något bättre egentligen. Detta låter lite motsägelsefullt med tanke på att jag har använt en balbild där jag har gul klänning i min nya design, men aja ni förstår vad jag menar. Nu är det även mörkt när jag går och lägger mig och det är hur underbart som helst. 
 
Idag när jag gick och handlade så gick jag och lyssnade på musik och jag tror jag har hittat en låt till mitt solo, Melissa Horns Nåt annat än det här. Jag tror det kan bli bra men jag tror att jag bör förbereda ett till solo till de moderna skolorna som är lite mera "abstrakt". Det är inte så långt borta till sökningarna börjar för tiden går så himla fort så det är dags att börja göra solona så man kan utveckla dem sen efter att ha provat att dansat de för en "publik" osv. det hinner bli en liten proces så att säga och inte något som man stressat fram. 
 
Melissa Horn var det ett tag sen jag lyssnade på men nu när jag började kan jag typ inte sluta men hon passar så bra till hösten med hennes "sound" och så. Hennes låtar känns liksom lite murriga och så. Sen är hon sjuktbra och man kan typ inte ogilla henne. 
 
 

PMS och annat kul

Idag så är det lördag och jag är kvar i Härnösand vilket innebär att det är balett på schemat på morgonen. Det kändes skönt att kliva upp imorse för idag kom min mens vilket betyder att PMS:en tar slut. På senaste tiden(senaste halvåret typ) har jag haft grov PMS. Jag blir deppig och börjar tvivla på mig själv. Sen blir jag även väldigt tung i kroppen och det känns nästan som att det inte finns någon kontakt mellan kroppen och huvudet. Så därför har den här veckan varit lite småjobbig men idag när jag vaknad kände jag att den var över. För det första så vaknade jag innan alarmet och var piggare än innan, för det andra så var jag mer peppad och glad och för det tredje så kände jag kontakten mellan kroppen och huvudet. Jag kan inte påstå att jag är exalterad över att ha mens för det är bland det värsta jag vet då jag har mensvärk typ 0.5dygn innan och 2dagar efter att jag fått den...riktigt drygt. Men det är väll något man får leva med I gues. 
 
Just den här helgen är det nästan inge som är kvar på internatet då många åkt hem men många har även åkt till Stockholm för att gå på en workshop som vi blev inbjuden till. Jag skulle velat åkt på den men jag känner att jag är alldeles för trött vilket kommer göra att det blir en stress utav det och då blir jag inte lika mottaglig. Sen har jag inte pengar för det heller. 
 
Nästa helg är det dags för BollnäsEss! Jag ska dock bara dit på lördagen men det ska bli så himla kul att åka dit och träffa folk och träna pass och se HÄLSINGLANDS DANSTEATER. Det är nästan det jag längtar efter mest om jag ska vara ärlig. Jag är så himla nyfiken på hur gruppen ser ut i år och hur deras nya koreografi ser ut. Sen ska det bli kul att få träna med mamma och Marie och Josefine. Jag ska även försöka se om jag kan hitta lite nya träningskläder till ett bra pris. Just det jag måste boka tågbiljett också... Ja, jag ska boka den nu på en gång så det är gjort. 
 
 
Imorse när jag gick till Norrdans möttes jag av denna vackra vy.
 

onsdag

Alltså de senaste dagarna har inte varit ultimata, har känt mig sjukt tung och klumpig sen känns det som att man inte har kontakt med kroppen riktigt. Sen idag hade vi målbok och så när jag tittar på mina mål och inser hur långt bort det känns fysiskt men så nära tidsmässigt. Jag börjar ifrågasätta hur mycket jag kan utvecklas på ett år vilket man inte ska göra men det blir så ändå för någonstans är man realist. Ja jag får ge allt nu så jag kan känna att jag gjort allt jag kunde när jag står på auditions i vår.

babbel

Att vara tillbaka igen efter förkylningen känns awesome. Jag har tagit ikapp det jag missat och det känns som jag har "läget under kontroll". Men kroppen har inte hämtat sig helt det värker och gör ont och ibland känns det som att man inte har kontakt eller kontroll över den.

Jag måste sluta äta så mycket godis och sånt jag känner mig så sjukt tung och klumpig efter jag ätit det. Men det är ju sjukt gott och det är så lätt att falla in i "jag är ju värd det och vi kommer ju träna imorgon igen".

Något jag också märkt som Danielle sa i början var att efter ett tag börjar man känna sig lite rastlös och det känns som man vill träna mer. Det börjar jag uppleva mer och mer men absolut inte varje dag. Men det känns kung att jag faktiskt kan känna så trotts vårat schema.

Ronny

Om en vecka är min bästa kompis i Litauen på VM. För ett år sedan följde jag med och fick se hur mycket du växt med den här sporten. Jag är så himla stolt över allt du lyckats med som en medalj på EM etc. Men det som gör mig mest stolt är när jag ser att du vågar ta plats och är stolt över dig själv och det du lyckats med. Du är världens bästa och jag blir så glad att alla får chansen att lära känna DIG och inte bara dina närmaste.

Jag är så himla stolt och glad över att ha dig så nära! Du är världens bästa vän!

Inte nu.

Sitter på tåget mot Härnösand med en förkylning som frodas i min kropp.. Det gör ont när jag sväljer och jag snorar och mår som en.....ja jag vet inte vad. Jag kan inte må dåligt nu! Jag behöver vara på topp så jag orkar och kan hänga med i det tempo som skolan håller. Det funkar helt enkelt inte.

Hela den här helgen har jag flyttat från Härdal till Sveg vilket har varit ganska kul men också väldigt jobbigt eftersom jag skulle behövt legat raklång i sängen och blivit frisk. Sen så känner jag att jag har flyttat väldigt mycket under de senaste två månaderna. Men jag tror det här kan bli riktigt bra. Jag trivs i den nya lägenheten och det känns som vi kan få till det bra där.
Jag var även och förtidsröstade idag. Jag känner mig dock inte tillfreds med något parti. Det känns som att det inte blir bra hur det än blir men självklart känns det som vissa bara kommer göra det värre. Jag tycker iaf att det ska bli spännande och se vad vi får för regering och vilka partier som kommer få sitta i riksdagen.

dansa äta sova repeat

Nu har jag gått här i snart två veckor var 10/12 dagar har vi dansat och tränat. Det är tufft men också väldigt roligt. Vi har varit mycket på Norrdans med Ildance och deras koreograf Israel. Han är grym! Han är så klok och vettig och duktig på att förklara. Han är bäst helt enkelt. Jag känner att det händer grejer redan nu i kroppen så som att armarna börjar följa med mer och sen så har man kommit över någon typ av spärr att man inte kan. Det har hänt lite redan nu efter 2 veckor.

Vi har tränat hela helgen och ska gå till på fredag sen får vi helg och då ska jag åka hem vilket jag längtar efter jättemycket. Det ska bli så skönt att få komma hem till familjen och HUNDARNA. Jag saknar de så himla mycket. Sen ska det bli skönt att bara få vila ut och kunna slappna av på riktigt.