Inte nu.

Sitter på tåget mot Härnösand med en förkylning som frodas i min kropp.. Det gör ont när jag sväljer och jag snorar och mår som en.....ja jag vet inte vad. Jag kan inte må dåligt nu! Jag behöver vara på topp så jag orkar och kan hänga med i det tempo som skolan håller. Det funkar helt enkelt inte.

Hela den här helgen har jag flyttat från Härdal till Sveg vilket har varit ganska kul men också väldigt jobbigt eftersom jag skulle behövt legat raklång i sängen och blivit frisk. Sen så känner jag att jag har flyttat väldigt mycket under de senaste två månaderna. Men jag tror det här kan bli riktigt bra. Jag trivs i den nya lägenheten och det känns som vi kan få till det bra där.
Jag var även och förtidsröstade idag. Jag känner mig dock inte tillfreds med något parti. Det känns som att det inte blir bra hur det än blir men självklart känns det som vissa bara kommer göra det värre. Jag tycker iaf att det ska bli spännande och se vad vi får för regering och vilka partier som kommer få sitta i riksdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback