PMS och annat kul

Idag så är det lördag och jag är kvar i Härnösand vilket innebär att det är balett på schemat på morgonen. Det kändes skönt att kliva upp imorse för idag kom min mens vilket betyder att PMS:en tar slut. På senaste tiden(senaste halvåret typ) har jag haft grov PMS. Jag blir deppig och börjar tvivla på mig själv. Sen blir jag även väldigt tung i kroppen och det känns nästan som att det inte finns någon kontakt mellan kroppen och huvudet. Så därför har den här veckan varit lite småjobbig men idag när jag vaknad kände jag att den var över. För det första så vaknade jag innan alarmet och var piggare än innan, för det andra så var jag mer peppad och glad och för det tredje så kände jag kontakten mellan kroppen och huvudet. Jag kan inte påstå att jag är exalterad över att ha mens för det är bland det värsta jag vet då jag har mensvärk typ 0.5dygn innan och 2dagar efter att jag fått den...riktigt drygt. Men det är väll något man får leva med I gues. 
 
Just den här helgen är det nästan inge som är kvar på internatet då många åkt hem men många har även åkt till Stockholm för att gå på en workshop som vi blev inbjuden till. Jag skulle velat åkt på den men jag känner att jag är alldeles för trött vilket kommer göra att det blir en stress utav det och då blir jag inte lika mottaglig. Sen har jag inte pengar för det heller. 
 
Nästa helg är det dags för BollnäsEss! Jag ska dock bara dit på lördagen men det ska bli så himla kul att åka dit och träffa folk och träna pass och se HÄLSINGLANDS DANSTEATER. Det är nästan det jag längtar efter mest om jag ska vara ärlig. Jag är så himla nyfiken på hur gruppen ser ut i år och hur deras nya koreografi ser ut. Sen ska det bli kul att få träna med mamma och Marie och Josefine. Jag ska även försöka se om jag kan hitta lite nya träningskläder till ett bra pris. Just det jag måste boka tågbiljett också... Ja, jag ska boka den nu på en gång så det är gjort. 
 
 
Imorse när jag gick till Norrdans möttes jag av denna vackra vy.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback