Söndag

Som ni ser har jag lagt ner lite tid och möda på designen på den här bloggen. Men jag känner att jag kan så lite om det så jag vet knappt vad jag håller på med så jag gav upp så det fick bli så här. Det är ju bättre än inget alls iaf. Idag är en sån här dag då man gör allt som man bör göra men aldrig hinner med. Jag har tvättat och handlat och tänkt att städa rummet men vi får se hur det blir med det. 
 
Nu känns det verkligen att det är höst och jag älskar det. Nu kommer min tid, då man får klä på sig flera lager kläder och bona in sig halsdukar och tända ljus och må gott. Nu försvinner all kroppshets eftersom nu får jag dölja hur mycket jag vill utan att det blir konstigt. Sen kommer de bästa färgerna! Murriga höst färger finns det något bättre egentligen. Detta låter lite motsägelsefullt med tanke på att jag har använt en balbild där jag har gul klänning i min nya design, men aja ni förstår vad jag menar. Nu är det även mörkt när jag går och lägger mig och det är hur underbart som helst. 
 
Idag när jag gick och handlade så gick jag och lyssnade på musik och jag tror jag har hittat en låt till mitt solo, Melissa Horns Nåt annat än det här. Jag tror det kan bli bra men jag tror att jag bör förbereda ett till solo till de moderna skolorna som är lite mera "abstrakt". Det är inte så långt borta till sökningarna börjar för tiden går så himla fort så det är dags att börja göra solona så man kan utveckla dem sen efter att ha provat att dansat de för en "publik" osv. det hinner bli en liten proces så att säga och inte något som man stressat fram. 
 
Melissa Horn var det ett tag sen jag lyssnade på men nu när jag började kan jag typ inte sluta men hon passar så bra till hösten med hennes "sound" och så. Hennes låtar känns liksom lite murriga och så. Sen är hon sjuktbra och man kan typ inte ogilla henne. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback