POWÁW

Nu går det fort. Om två veckor har vi premiär av POWÁW vilket är helt sjukt. Men det känns jättekul och det ska bli så sjukt roligt att få gå upp på scen igen. Jag kan rekommendera alla att komma och se den för den är riktigt bra. So don´t miss it!

Alla har ledigt förutom dansarna för de har inget liv

Hello peps! Den här veckan har alla på skolan sportlov förutom oss. Vi kom överens om att ha två veckors påsklov istället vilket jag kommer uppskatta mer när vi väl är där. Men det blir en annan känsla att gå i skolan när inga andra är där. Det är inte samma energi på något sätt. Sen har vi haft en tuff vecka hittills och än är den inte slut. Vi går i skolan 8-17 och då dansar vi 7h och resten lunch och träningslära. Så mycket dansar vi i vanliga fall också men nu har vi jobbat väldigt mycket projekt och det sliter på både kropp och psyke på ett helt annat sätt. Man gör inget liksidigt och sen kräver det otroligt mycket konsentration eftersom verken bygger på vår energi och våra impulser. Men även fast jag är jättetrött och har as ont i kroppen så går det ändå bra då klassen är så himla fin och stöttar varandra utan att egentligen säga så mycket utan bara genom att vara där och göra sitt bästa med en positivenergi som är lätt att dras med i.

Just nu går det framåt i utvecklingen vilket känns skönt att man kan hitta så mycket nytt och kunna använda sig av det på ett naturligt sätt. Så även fast kroppen känns som något som katten släpat in så kan man ändå hitta nya saker och inte fastna bara för att lederna värker.