21

Idag fyller jag alltså 21år. Det innebär inget speciellt egentligen förutom om jag hade varit i USA fördå hade jag kunnat komma in på klubbar nu. Men förutom att det är min födelsedag idag så har min pappa namnsdag och det är farsdag... Jag minns när jag fyllde 10 år och det sammanföll med farsdag. Jag var lite tjurig och tyckte precis som många andra barn i den åldern att den dagen skulle vara min och inte någon annans. Idag är jag glad att jag och pappa hade den dagen tillsammans då det vara den sista födelsedagen han var med mig. 
 
Jag har verkligen en hat-kärlek till den här dagen. För jag älskar min pappa mer än någon kan ana och jag skulle kunna fira det faktum att han var min pappa varje dag. Men jag saknar honom också så otroligt mycket vilket gör att alla bilder och all reklam och alla texter i socialamedier gör så ont att se för det påminner mig om den sista farsdag jag hade med min pappa fokuserade jag bara på mig och inte på honom. Det låter säkert otroligt töntigt men det är sådana små saker som gör ont idag. Alla de stunder man inte fokuserade eller prioriterade tiden med honom för att ens ego ville att det skulle handla om mig. Det har gjort att jag idag försöker se till vad är det som kommer vara viktigt för mig i nuet. Jag tror att det är viktigt att öppna ögonen och se allt som händer här och nu och inte bara fokusera på vad som komma skall och i det bara följa vad ens ego vill accomplish framöve.
 
Men något som känns helt sjukt är att det bara är FEM veckor kvar till jullov?! Det är i princip inget. Vilket känns läskigt men också skönt för då är det inte så lång tid kvar tills jag får träffa Musse. Jag saknar honom varje dag.. Musse är så otroligt viktig för att jag ska funka som människa och kunna komma ner i varv men också för att kunna lindra ångesten. Den hunden är typ magisk och snart får jag träffa honom igen.
 
 

Kommentarer
Angelicca säger:

Maria du är så sjukt stark om modig. Du inspirerar verkligen och du vågar göra saker som många andra aldrig skulle göra. Tycker verkligen att du är häftig! Du ger mig anledning att kämpa när jag känner mig nere. Du har vart med om saker som är så mycket värre än det jag går igenom. Så när jag är ledsen så brukar jag tänka på dig och då känner jag mig starkare. Du är så bra Maria hoppas vi ses snart ❤

2016-11-13 | 11:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback